2008

Controle Leijsma

Vandaag moest ik naar de Reumatoloog en daar had ik 380 bloedplaatjes! Wauw, ik creeër zometeen nog een trombose, hahaha! Verder was er in het gesprek niet zo heel veel nieuws (het was ook wel precies 3 weken geleden dat ik daar zat)..

Raar was dat Leijsma precies wist te noemen dat ik te laat was bij de mondhygiënist en dat ik geen oproep had gehad want haar mailbox was ermee dood gegooid. Dokters weten meer van mijn afspraken in het UMCG dan ik zelf, creepy!

De uitslagen:
HB: 8.3
Leuco’s: 5.8
Trombo’s: 380

We wachten nu dus vooral op de Sjögren-uitslag. Komt daar niks uit dan is het dus een gewone ITP met antistoffen. Leijsma had ook nog even met de Wolf gesproken en deze vertelde dat er een kleine 300 ITP patienten onder behandeling zijn bij Hematologie in Groningen. Daarvan heeft 15% dezelfde extra antistoffen als ik. Dat zijn ongeveer 50 personen, van deze 50 ontwikkelt de helft een SLE de rest dus niet! Het is dus maar afwachten wat er met mij gebeurt! Aan welke kant van de loterij je terecht komt…

Ohja, ben vandaag ook gezakt voor mijn rijbewijs. Echt balen, had een paar domme foutjes. Zat 2x in de verkeerde baan bij ’t stoplicht! OEPS..
Nouja, ik kan waarschijnlijk over een klein maandje weer afrijden!

Liefs, Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *