2009

Én we gaan bloedprikken

Vandaag in het overvolle prikzaaltje van ’t MCL geweest. Na een halfuurtje wachten was ik eindelijk aan de beurt. Ging goed en snel dit keer. Ook weleens fijn voor de verandering. Daarna in een sprintje naar de stadbus en naar school, waar ik op het nippertje op tijd kwam.

Rond 12 uur had ik al een voicemail bericht van mijn moeder. Die enthousiast was over de uitslagen. Ze waren als volgt:
Hb: 8.1
Trombo’s: 53
Leuco’s 4.4

Nouja wel 1 plaatje meer dan vorige week. Waarschijnlijk komt dit door de verschillende ziekenhuizen. Dat in de ene keer naar Leeuwarden (MCL) ga en de andere keer naar Groningen (UMCG). Groningen is altijd een beetje lager.
Dus waarschijnlijk ligt het daaraan maar je weet ’t nooit natuurlijk… We zien het volgende week in Groningen wel. Als het dan weer lager is ligt het toch aan het MCL.

Mijn moeder was volgens mij vooral enthousiast omdat de witte cellen zo mooi gestegen waren. Vorige week in Groningen waren die bijna 1.0 gezakt en dat is best veel. Ik ben in witte cellen namelijk ook al niet zo rijk bedeeld.

Verder kreeg ik vandaag post post en nog een post. Allemaal oproepen. Bootsma heeft blijkbaar toch afspraken gemaakt voor Rituximab want ik moet donderdag 15 en 29 oktober om 09:30 verschijnenen op het dagcentrum.
Deze afspraken laat ik eerst staan maar als de uitslag volgende week weer rond de 50 is ga ik ze afzeggen/verzetten.

Als laatste nog een oproep voor de Dermatoloog. Op 4 november ben ik aan de beurt. De agenda hiernaast wordt weer overvol zoals je ziet. Zo gaat mijn hele planning voor school ook flink op de schop. Er gaat zoveel tijd en energie zitten in al die ziekenhuis bezoeken. Heb binnenkort gesprekken met mijn mentor en persoonlijk begeleider om school dingen te gaan aanpakken.

Iedereen alvast een goed weekend en in de loop van de week ongetwijfeld weer wat nieuws op deze weblog.
Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *