Spreken

Na vijftien jaar ervaring als patiënt vind ik het leuk én belangrijk om mijn verhaal en ervaringen door te geven. Al eerder sprak ik voor kleine groepjes jongeren en eenmalig bij een presentatie van mijn arts in het UMCG. Ook deed ik in 2011 mee aan het BNN programma: Je zal het maar hebben. Dit om bekendheid te geven aan het Syndroom van Sjögren en ITP. Ook om een idee te geven hoe het is om jong en chronisch ziek te zijn. Het UMCG gebruikt deze beelden nog steeds voor nieuwe studenten en co-assistenten.

Ik zou het ontzettend leuk vinden dit wat meer uit te breiden en mijn verhaal verder te mogen verspreiden. Ik denk dat mijn verhaal vooral geschikt is voor scholen en ziekenhuizen. Denk bij scholen vooral aan de verschillende MBO, HBO en Universitaire zorg en welzijn opleidingen.

Mocht je student, docent, zorgmedewerker of anderzijds geïnteresseerd zijn in mijn verhaal of eventueel mijn input willen voor een les of college neem dan gerust contact met mij op via de contactpagina hier op de website. Het lijkt me ontzettend leuk om mijn steentje te mogen bijdragen en daarmee ook iets terug te geven aan de zorg die altijd zo goed voor mij zorgt.

Liefs, Tineke

Schrijf je hier in om een melding te krijgen van de nieuwste blogs van Tineke

Ik stuur je geen spam! Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.