2008

Sjögren?

Hoe blanco ik normaal naar een doktersgesprek ga, wilde ik voor de verandering eens positief ingesteld zijn. Ik heb gewoon geen Sjögren, dat is wat ik dacht en ik stond er 100% achter! Nu weet ik weer waarom ik altijd blanco een gesprek in ga omdat het dan nooit tegenvalt:

Eenmaal kennisgemaakt met heer Spijkervet vertelde hij dat een Sjögren niet ondenkbaar is gezien mijn uitslagen. Nu wil hij dus een biopt gaan doen van een speekselkliertje om Sjögren uit te sluiten of juist te bevestigen dat is maar de vraag.

Aan de ene kant is het mooi dat er dus misschien wel iets mis is en je klachten misschien een oorzaak krijgen maar aan de andere kant sta ik ook niet in de rij voor zo’n biopt.. maar ik wil hem wel gaan doen. Ik wil ’t gewoon weten nu!

Verder gaat school nu weer gewoon door natuurlijk! Tot nu toe vind ik het allemaal erg leuk en interessant. Voor mijn doen is het wel best druk en het moet even wennen natuurlijk omdat ik vorig jaar een heel jaar niks hoefde te doen en nu met energieproblemen zit.

Liefs, Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *