2009

Eerste schooldag…

Vanochtend ging de wekker wel héél erg vroeg. Dat was wel even iets anders dan dat uitslapen van de afgelopen 8 weken.
Kwart voor 9 moest ik op school zijn voor een inleidend college van, jawel, drie kwartier. Het ging precies zoals ik voorspeld had…
Veel gepraat over de vakantie en even snel wat uitleg over de indeling van het jaar en toen mochten we weer gaan.
(Het was dus echt de moeite waard om hiervoor rond 6 uur de wekker te laten rinkelen, NOT!)

Nouja, leuk was om iedereen even weer te zien na die 2 maanden vakantie. Even bijpraten, wie waar is geweest en wat heeft gedaan. Was gezellig.
Maarja nu kunnen we weer hard aan de bak. Over een kleine 10 weekjes gaan we een halfjaar stage in en voor die 10 weken moet er nog heel wat gebeuren aan voorbereidingen heb ik wel weer gehoord.

Nou weet ik al vantevoren dat ik ’t tweede jaar 2x doe omdat ik 32 uur stage per week en een hele dag supervisie op school niet trek. Geen half jaar tenminste.
Dat is afgesproken met de decaan, dus opzich hoef ik me nergens stressig om te maken.
Het vervelende is alleen dat mijn situatie vrij abnormaal is en er dus van alles geregeld moet worden speciaal voor mij. Dat kost ongeveer net zoveel tijd als alle opdrachten die ik dit jaar niet heb kunnen maken…’
Dus ik voorzie dit jaar niet veel rustiger dan vorig jaar.

Laat ik maar hopen op een fijn & goed jaar ….

Morgen college en woensdag de eerste les met nieuwe klas. Dit zal wel aan mijn neus voorbij gaan omdat ik zo nodig deel 2 van die longfunctie wilde doen. Dat gaat wat mij betreft voor. Ik wil nu gewoon weten of longen en nieren nog goed zijn en of ik geen anderen vormen van reuma heb. School komt dan op de tweede plaats.

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *