2009

En nu…

Iedereen verwacht waarschijnlijk verhalen over Rituximab van morgen maar dit gaat niet door.
Neee mijn bloedplaatjes zijn niet wonderbaarlijk gestegen maar de data zijn alleen even wat verzet. Nu heb ik de volgende data doorgekregen:

Dinsdag 27 oktober en dinsdag 10 november Rituximab

Ik wilde het verzetten naar een datum die goed uitkwam maar eigenlijk kwam het simpelweg nergens goed uit.
School deed moeilijk over een presentatie die gegeven moest worden en die eigenlijk verplicht is dat ik op mijn beurt weer verplicht was om het ziekehuis te verzetten…
Nouja voor medicatie als Rituximab wil je natuurlijk altijd wel een excuus hebben om het voor je uit te schuiven maar ja het houdt ergens op en het zal toch gegeven moeten worden.

Ondanks dat ik een heel groot deel van mijn schoolopdrachten heb laten vallen door de omstandigheden heb ik het nog vreselijk druk.
Er moet erg veel geregeld worden met school. Daar ben ik nogal een uniek geval en oplossingen liggen niet voor ’t opscheppen. Wekelijks is er mailcontact tussen mij en docenten en moeten er afspraken geregeld worden of juist weer verzet zoals met Rituximab.
Jaa je blijft aan de gang. Vandaar dat ik ook vreselijk achterloop met reageren op weblog/mails/krabbels/sms/telefoon etc. etc.

Ja en zometeen staat de stage voor de deur. Officieel is 9 november mijn eerste dag maarja als je de data van de Rituximab hebt bekeken is dat ook alweer iets wat verzet of afgezegd moet worden.
Ben op dit moment dus een fulltime lopende agenda.

Ondertussen constanteer ik wat meer blauwe plekken her en der en komt er ook weleens een groepje puntbloedingen tevoorschijn.
Fulltime lopende agenda kost veel energie. Veel dingen schieten er bij in of schuiven op en daar baal ik van.
Hoop dat er over een tijdje weer wat meer tijd en ruimte komt om even wat voor jezelf te kunnen doen. Even naar vrienden of familie etc. Niet dat ik daar geen tijd voor heb maar de energie is er gewoon niet..

Of ik deze week/volgende week nog moet prikken weet ik eigenlijk niet. Volgens mij mag ik dat zelf bepalen…
Nouja dan verschijnen de uitslagen hier wel als ik nog ga prikken.

Fijne avond iedereen,

Liefs xxx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *