2009

Even een nieuwe look

In mijn verveleling bedacht ik vanmiddag dat ik mijn weblog wel even een nieuwe look kon geven. Even een nieuw printje achter de blog titel en een nieuwe foto van mijzelf en misschien wat nieuwe tekst. Daar was deze site ook wel een beetje aan toe geloof ik.
Ik hoop dat het jullie ook bevalt.

Ik geniet ondertussen alweer twee hele weken van mijn vakantie en ik ben er nog lang niet zat van. Ben een paar dagen met vriendinnen naar ’t strandje hier in de buurt geweest en nog wat andere dingetjes gedaan.
Jammer genoeg was ik wel gezakt voor mijn her-tentamen. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik daar niet lang om getreurd heb want het idee van zomervakantie overtrof het idee dat ik gezakt was.

Ik nog niet op vakantie geweest. Het was de bedoeling dat ik met vriendinnen naar Salou zou gaan maar je voelt ‘m al aankomen… Dat was gewoon niet haalbaar, mijn lijf is op dit moment te onvoorspelbaar.
Het is dubbel, aan de ene kant jammer dat je alle leuke dingen mist maar aan de andere kant weet ik dat het beter voor mezelf is.
Mijn ouders zijn nog wel aan het kijken of we misschien nog een weekje ergens naartoe kunnen, last minute ofzo. Zelf ga ik misschien nog een paar dagen naar een gezellige tante die op een boerderij woont.
Zo heb ik in ieder geval nog een beetje vakantie.

Zoals ik al zei: “Mijn lijf is op dit moment te onvoorspelbaar”, en daar is geen woord van overdreven. Twee weken terug ging het goed. Paar goede dagen achter elkaar. Stiekem hoopte ik natuurlijk dat het blijvend zou zijn maar… De week erna had ik een stevige terugval. Heb een paar dagen heel veel geslapen, zelfs ’s middags en nog was ik moe en had ik veel last van pijn. Zelfs het doen van iets simpels was teveel gevraagd. Na 5 dagen was ik er weer een beetje…

Ik probeer echt mijn “oude” leventje weer op te pakken voor in hoeverre dat mogelijk is dan maar telkens als ik op de goede weg ben krijg ik weer zo’n soort terugval.
Ja eigenlijk moet je de goede balans vinden… Op goede dagen misschien minder enthousiast dingen gaan ondernemen…. maar dat is moeilijk.

Verder op 27 augustus weer voor controle. Dokter Bootsma is dan op vakantie en wordt vervangen door ene Dokter Brouwer. Nooit van gehoord, laat staan ooit gezien maar ik benieuwd. Ik wil eigenlijk dan de hele situatie even kort uitleggen en stiekem hoop ik dat zei er misschien wat mee gaat doen…
Nouja we zien wel, dat duurt nog eventjes dus: “Afwachten!”

Een fijn weekend gewenst.

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *