2009

Rituximab???

Gister gebeld met het UMCG en echt werkelijk elke dokter die ik gehad heb is op vakantie of op een of ander congres.
Bootsma is voor 1,5 weg naar een Congres, Brouwer tot en met maandag en mijn laatstse hoop Leijsma was met vakantie.

Toen kwamen ze op de poli systeemziekten aanzetten met Dr. Bijl. Noooooooooooit van gehoord. Voor het gemak was het ook een immunoloog ofzoiets en geen reumatoloog. Achja je moet wat als de rest weggaat….
Dr. Bijl had gezegd dat we Rituximab maar gewoon moesten laten doorgaan. Ik moest me aan de afspraken houden die ik met Bootsma had gemaakt.

Nouja je mag zelf bepalen hoe nuttig je deze reactie vind… Zelf vind ik dat je er geen zak mee opschiet. Ja ik had zelf ook wel bedacht dat er afspraken stonden en dat het de bedoeling is dat je je daaraan houdt.

Dusja nu heb ik de oplossing maar zelf verzonnen: Ik ga gewoon naar de dagbehandeling dinsdag om 08:30 (veels te vroeg als je ’t mij vraagt) en dan moeten ze maar gewoon infuus prikken en bloed afnemen. Dan ga ik gewoon vragen of we kunnen wachten tot de uitslagen binnen zijn. Als hier dan de bloedplaatjes weer gestegen zijn dan moeten ze alles er maar weer uit halen en pak ik mijn spulletjes weer in en ga ik weer lekker naar huis..
Zo moet het dan maar als niemand een oplossing aandraagt…

Waarschijnlijk veranderd er niks meer in het bovenste scenario dus dan sta ik dinsdag gewoon met mijn spulletjes voor de deur van de Dagbehandeling in ’t UMCG. Je weet ’t nooit natuurlijk het kan hier dagelijks veranderen.

So stay tuned,

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *