2009

Telefoon gehad; UMCG

Leijsma zou dus “binnenkort” terug bellen. Dit “binnenkort” was best snel, en wel vanmiddag rond een uur of 3. (Dank voor ’t snelle terug bellen!)
Ik heb géén pfeiffer, dat is in ieder geval hartstikke mooi!

Alleen viel ik wel in een lichte verbazing toen ik hoorde dat er in september 2007 geprikt is op pfeiffer en dat ik het toen wel had! Dat staat dus doodleuk al meer dan een jaar in de computer…

Belachelijk toch, moet ik zometeen al mijn bloeduitslagen ook twee keer navragen zeker? Ik heb in ’t verleden weleens meegemaakt dat een arts zei dat ik vertrouwen moest hebben in de behandelaar en niet alles zelf in handen moest willen houden… Zie hier; dit soort dingen maken ’t moeilijk om je arts 100% te vertrouwen. Het is gewoon geen leuk gevoel dat er mensen in ’t UMCG rondlopen die van alles weten en overleggen met collega’s terwijl je zelf aan de zijlijn staat. Je mag toeschouwer zijn! Dat is echt het toppunt van frustratie. Je moet de controle ook wél uit handen geven in een ziekenhuis, je kan niet anders. En dan maar hopen dat wat jij UIT handen geeft weer IN iemands goeie handen terecht mag komen.

Er is dus toen in 2007 gezegd dat ik de ziekte van pfeiffer niet had. Dit was overigens wel een andere arts. Dit maakt ’t hele plaatje een stukje anders naar mijn mening. Misschien heb ik dus door de ziekte van pfeiffer wel ITP gekregen..
Niet dat er nu dan nog veel te redden valt. Eigenlijk valt er dan helemaal niks meer te redden, maar toch (hahahha) ’t gaat om het idee.

Nu dus geen pfeiffer, dat lijkt me wel ’t belangrijkste deel van deze blog!

Liefs

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *