2009

Tweede infuus Rituximab

Haa Bloggers,
Hoe gaat ’t met jullie? Ik kom eens even een reactie posten over Rituximab. Gister was ik om 13:00 op de Dagbehandeling en mocht ik een bed kiezen. Er werden eerst wat standaard onderzoekjes gedaan om te kijken of ze de Rituximab wel konden geven. Eerst bleek ik 38 graden koorts te hebben maar dit zakte snel zodat ze alsnog de medicijnen konden geven.

Ze hebben ook bloed geprikt en de uitslagen die ik kreeg waren als volgt:
Leuco’s: 3.5
Bloedplaatjes: 157

Wat de bloedplaatjes betreft goede uitslagen maar komt het van de Prednison of van de Rituximab?

Eigenlijk ging het net zo als de vorige keer. Twee paracetamol, 100 mg Prednison en natuurlijk de Tavegil. Man wat wordt je daar gaar van, gelukkig kon ik een beetje slapen. Ik stond rond 17:30 alweer buiten.

Ik werk dus mee aan een onderzoek voor Sjögren. Dat betekent dat ik dus dat ik een proefkonijntje ben. Alle informatie die ze met mij en alle anderen inwinnen is gunstig voor alle “lotgenootjes”die na mij komen. Ik heb een schema gekregen wanneer de controles worden uitgevoerd etc. Als ik naar het schema moet luisteren hoef ik pas weer op controle rond half april. Dat leek me wel heel sterk dus daar hebben we maar even over gebeld. Dit bleek ook niet zo te zijn. Wel voor Sjögren patienten maar niet in combinatie met mijn I.T.P.

Ik wacht dus op een oproep voor de volgende controle. Dan maar hopen dat de Rituximab heeft gewerkt!

Liefs

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *