2009

Update

Ik kom even een update schrijven. Zoals je misschien wel merkt worden de berichten weer ietsje minder. Het is hier weer druk met van alles en nog wat en ook hoef ik pas 19 november weer voor controle dus heb ik automatisch een beetje minder te vertellen.

School is weer stevig begonnen. Er moet deze periode van alles gebeuren voordat we een half jaar op stage gaan. Een erg drukke periode heb ik wel gemerkt. Ik probeer zo goed mogelijk me te komen maar dat valt niet altijd mee. En tussendoor slaap ik wat extra om mijn energie een beetje goed te houden zo dat ik ook meer voor school kan doen.

Een paar weken terug zei dokter Brouwer dat ze dacht dat ik misschien nog een andere vorm van reuma had. Bijvoorbeeld SLE of reumatoide artritis. Hier is 1,5 week terug mijn bloed op getest. Deze uitslagen zouden deze of volgende week weleens binnen kunnen zijn.
Bootsma zou alleen maar bellen als er iets veranderd was dus als ik niet gebeld wordt is het gewoon goed. Ik hoor niet bij de fanclub van deze manier van uitslag doorgegeven maar vooruit…
Op een of andere manier denk ik dat ’t wel mee gaat vallen en dat ze niet belt maar je weet ’t hier nooit! Het zou dan precies een stunt voor mij zijn dat er wel gebeld wordt! Nou… we zullen het merken.

Verder hoor ik van sommige mensen dat ze denken dat alles wat in de agenda vermeldt staat ik ook werkelijk ga bijwonen. Nou dan zal ik je even uit de droom helpen, dat gaat niet gebeuren.
Ik vermeld contactdagen ook voor lotgenoten etc. zodat deze hier misschien naartoe kunnen gaan als ze dat zouden willen.

Voor mij geldt dat ik niet naar de jongerendag in Leiden ben geweest. De rest van de contact dagen die staan vermeld zou ik wel graag willen bijwonen. Ik heb me voor twee ervan dan ook al opgegeven. Of het er daadwerkelijk van komt is nog maar de vraag.. maar het lijkt me wel interessant!

Het is hier feestweek dus druk en gezellig!

Iedereen een fijne week en tot blogs,

Liefs

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *