2009

Veel gebeurd…

Hoe gaat ’t met jullie? Long time no see! Ik kijk wel elke dag hier eventjes hoor. Aantal bezoekers, mailtjes, berichtjes in mijn gastenboek etc.
En ik kan soms nog steeds niet geloven dat er best veel mensen naar deze site kijken… Vind ik echt heel mooi. Dankjewel allemaal!

Er is hier een vrij korte tijd veel gebeurd.

School/Stage.
School ging eigenlijk wel redelijk had net alles op een rijtje en we hadden goeie afspraken gemaakt (*dacht ik). Ik mocht door naar mijn stage periode. Dat liep na 2 weken al niet helemaal zoals ik gehoopt had.
Ik kon het aantal uren dat ik stage liep eigenlijk niet aan. Mijn gezondheid is dus wel dusdanig slecht dat deze stage niet uit te houden was op deze manier. Ik draaide 16 uren in de week. Ja erg he en dat is nog teveel.

Heel veel gepraat met school en stage om toch te kijken of we het konden oplossen. Andere stage plaats? Misschien vanuit school nog aanpassingen? Alle mogelijke scenario’s rolden over de tafel maar eigenlijk was er niet echt een oplossing die voor mijn gevoel goed bij me paste.

Uiteindelijk heb ik samen met school besloten om tot de zomer nog door te werken aan mijn Propedeuse en daarna te stoppen met deze opleiding en ook van deze school af te gaan.
Radicale beslissing met twee kanten. Erg moeilijk. Je kunt je school niet meer afmaken. Je had net een opleiding die je leukt vond. Je had ’t al gered tot het tweede jaar en je had een doel voor ogen. Je diploma. En ook nog een stel leuke klasgenoten maar dat is straks allemaal weg.

Maar….. ook erg bevrijdend. Ik moest elke dag knokken om alles voor elkaar te krijgen en om alles net zo geregeld te krijgen dat ik het wel aankon etc. En dat was ik eigenlijk helemaal zat. Steeds een uitzondering moeten zijn en steeds maar hemel en aarde moeten bewegen om mijn studie vol te kunnen houden. En nog 7 of 8 jaar studeren, want dat was het vooruitzicht, dat zag ik ook niet echt meer zitten eigenlijk. Dus het idee dat ik ga stoppen is ook erg fijn.. erg rustgevend.

Wat daarna?
Ja goeie vraag! Ik hoop in de zomer mijn propedeuse in mijn zak te hebben. En verder ben ik nu aan het kijken naar iets wat ik leuk vind. Waarschijnlijk iets op het MBO waarmee ik misschien 1 of 2 jaar over kan slaan door mijn propedeuse. Dan wordt de studietijd korten en zou ik sneller een diploma in mijn zak hebben. Als ik daarna nog iets zou willen doen dan heb ik in ieder geval een diploma. Tenminste dat hoop ik… maar dat is nu nog allemaal afwachten en even kijken wat ik daadwerkelijk ga doen na de zomer. Maar dit is mijn eerste idee.

Met mezelf
Tsja, gaat een beetje op en neer. Het weer is niet echt top als je een vorm van reuma hebt. Dus elektrische deken op 2 en een extra fleece deken over je dekbed en buiten een dikke sjaal, lekkere handschoenen en een muts! (*Nouja en de nodige pijnstillers natuurlijk).
Verder blijft het wel aardig hetzelfde. Gelukkig wat rustiger zo na al die problemen met school/stage. Dat is wel even lekker. Af en toe verschijnt er nog ergens een blauw plek maar gelukkig gaan ze ook bijna altijd weer weg dus ik heb goeie hoop! Gister nog even tweede mexicaanse prik. Ik was er al niet meer zo happig op na al dat nieuws dat die griep eigenlijk al weer op zijn retour is. Nou lekker dan! Laat je je prikken gaat de griep er vandoor. Er pronkt weer een prachtig mooie rode vlek op mijn arm maar verder eigenlijk weinig bijwerkingen van die hele prik gehad. Ook niet van de eerste trouwens!

Waarschijnlijk deze of volgende week nog wel even bloedprikken…..

Iedereen een hele fijne week,

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *