2010

Eenhandig

Helaas nog steeds geen “happy news” blog. Sinds zondag is namelijk mijn hand weer terug bij af. Hij staat weer verkrampt naar binnen. Ik heb nu zelf echt geen flauw idee meer wat het zou kunnen zijn. Ik had afgelopen maandag meteen gebeld naar de systeemziekten poli. Vervolgens hoorde ik bijna 4 dagen niks. Met moeite is er besloten mij dinsdag naar Groningen te laten komen. Dan moet ik naar de neuroloog en de reumatoloog.
Tot die tijd ben ik een zeer éénhandig persoon. Ik kan al best snel typen met één hand. Ook kan ik ondertussen tandpasta tubes losmaken met een hand, en drinkflesjes openen lukt ook al. Jaja over alles uit je lichaam halen gesproken. Ik moet nu mijn lijf ineens heel anders gaan gebruiken dat maakt wel extra vermoeid maar ik ben allang blij dat mijn andere hand het nog goed doet. *Afkloppen
Nadeel is dat je deels best wel afhankelijk wordt. Autorijden bijvoorbeeld. Ik heb sinds kort een eigen autootje maar die staat hier half ingesneeuwd en stil aan de kant van de weg. Ik zie hem amper nog staan. Net een iglo met startmotor en zachte stoelen erin.
Vandaag kreeg ik trouwens een revalidatie rooster in de bus. Dat was even schrikken. Na het weekend 3 dagen aan de bak in Lyndensteyn. Daarnaast dan nog het dagje UMCG dan is mijn week wel weer compleet. Het traject is voor de kerst afgelopen en dan wordt er over mij overlegd. Dan zal besproken worden of dit het was of dat er nog een traject volgt…
Even 3 weken tanden bijten en verstand op nul dus… Persoonlijk vind ik 3 dagen per week wel wat heavy maar moet eerst maar even kijken wat ik er moet doen en hoe het gaat uitpakken.
Ben aan de ene kant erg benieuwd en wel gemotiveerd om te beginnen. Eens kijken wat ze te bieden hebben en misschien helpt het een héééél klein beetje. Aan de andere kant heb ik ook niet zoveel motivatie om te starten. Door zoveel dagen bezig te zijn met werken aan jezelf krijg je nog meer het gevoel de je ziekte je leven beheerst. En aangezien de kans op vooruitgang heel klein is maakt dat nou niet echt motiverend. Beetje dubbel dus.
Volgende week pittig weekje dus. Nieuws volgt…
Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *