2010

Hallo Februari

Ja, hehe eindelijk een nieuwe maand. Tijd dat ’t weer beter gaat lopen dan januari. Tenminste dat hoop. Ja kan ’t wel zo mooi zeggen maarja heb er zelf weinig invloed op natuurlijk.

Januari was voor mij een slechte maand. Voelde me constant moe en moest zoveel mogelijk slapen. Daarnaast veel spier en gewrichts pijn. Afstanden binnenshuis waren soms als teveel en een simpel emailtje sturen of een blog berichtje plaatsen was ook teveel gevraagd.

Gelukkig kan ik nu langzaam een klein beetje meer maar het is nog niet zoals het was. Ik pak dingen wel weer op maar het gaat gewoon niet zoals ik wil. Nou is het natuurlijk ook niet zeker dat het weer wordt zoals het was maar daar ga ik eerst maar even vanuit. Het kan ook gewoon de ziekte zijn die door dit soort dippen langzaam achteruit gaat. Dat je wel weer betere periodes hebt maar dat dit misschien niet zo zijn als daarvoor… maar dat ga ik maar gewoon afwachten.

Ik ben in januari ook bij de tandarts geweest. Steeds als ik extreem koude of zoute dingen eet dan doen mijn tanden zeer. En dit zou door Sjogren kunnen komen. De tandarts heeft er naar gekeken en volgens hem was het een gevolg van te hard poetsen…
Verder noemde hij dat hij niet bekend was met het beschadigen van je gebit door Sjorgen. Raar want waarom wordt ik er in het ziekenhuis dan altijd op gewezen, rara!? Ga ’t donderdag wel opnieuw vragen aan de Kaakchirurg.

Verder ben ik bezig met het behalen van de laatste puten voor mijn Propedeuse. Ik hoop deze punten rond mei bij elkaar te hebben en dan klaar te zijn met SPH. Tenminste met de mijn P dan. Ondertussen ben ik aan het kijken naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe opleiding. Ik moet gaan kijken naar een opleiding waardoor in later in de kantoorbanen terecht kom want ik ben eigenlijk aangewezen op zittend werk…

Ik heb nog 2 HBO opleidingen op mijn lijstje staan en na gesprek zal blijken wat deze opleiding mij kan bieden. Als ik het kan vinden in een van de twee voorstellen dan zal ik waarschijnlijk opnieuw naar ’t HBO gaan na de zomer. Zoniet dan heb ik een leuke MBO opleiding op mijn lijstje staan. Ook hier zal uit gesprek moeten blijken of dit haalbaar is.
We zijn er dus nog niet!

Donderdag UMCG… Dit is de laatste controle uit een traject van 60 weken. In deze 60 weken werden constant dezelfde controles gedaan voor een onderzoek dat opgezet is door, (jawel) Mevrouw Bootsma. Voor mij is donderdag dus de laatste keer uit dit traject. Daarna zal vast blijken hoe mijn controles er verder uit gaan zien.

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *