2010

Verjaardag

Het was een erg druk maar leuk weekend. Zaterdag werd ik (alwéér) 20. Ik heb een feestje gegeven voor 20 vrienden en was erg gezellig. We hebben hier tot een uurtje of één bij mij thuis gezeten en daarna zijn we nog uit geweest naar een discotheek in de buurt.

Zondag nog visite van opa en oma en gister als klap op de vuurpijl nog de hele familie over de vloer voor mij en mijn moeders verjaardag.
Veel leuke dingen gehad. In mei ga ik met 4 vriendinnen een nachtje naar een hotel en een dagje naar een zwembad van centerparcs. Zó leuk bedacht van ze! Dankjewel dames. Het lekkerste kado was toch wel die pot spekjes. Gek op spek! Goed bedacht Anja en Anton, thnx!
Eigenlijk was alles wat ik heb gekregen heel erg leuk! Kan ik weer een jaar op teren, hahahahah!

Vandaag dus de eerste normale zonder-feestje-dag. Beetje afkicken dat wel. Donderdag mag ik weer naar ’t UMCG. Alweer bijna 3 maand niet geweest. Ik hoop echt dat ik kan gaan regelen dat ik één aanspreek punt krijg want het is wat een rommeltje op ’t moment. En dan vrijdag deze hoorzitting van ’t UWV. Het is belangrijk dat dit goed verloopt wil ik dat mijn bezwaar goedgekeurd wordt.

Jullie horen deze week hoe ’t ging. Nu nog even snel achter de meneer die me zou helpen met school aan mailen want hij heeft me nog steeds niet terug gebeld! Grrrrrr…
Eén advies voor jullie bloggers: zorg dat je gezond en onafhankelijk blijft. In hoeverre je daar voor kun zorgen natuurlijk, haha! Scheelt een hele hoop shit, geloof mij maar!

Tot snel,

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *