2011

MRI deel 2

Vanochtend ging de wekker wel heel erg vroeg. Nou lag ik om half 10 ook al te slapen maar kwart voor 6 is wel erg vroeg hoor. Ik weet niet hoe een gezond mens zich op dat tijdstip voelt maar voordat ik een beetje leven door mijn lijf voel stromen zijn we wel een uur of 10. Er blijft ook de hele dag een raar drukkend gevoel in mijn hoofd hangen. Eigenlijk een beetje een weggegooide dag. Had ik vroeger nooit…

Om 8 uur lag ik dus in de MRI in Groningen. Ze kwamen me ophalen met de mededeling dat ze toch ook mijn hele rug gingen scannen. *Halleluja, mooi moment op de maandagochtend, ik was al bang dat als er niks uit deze scan zou komen ze alsnog de hele rug wouden doen. Maar nu hebben ze dat fijn in één keer gedaan. Dus mijn ochtend was al helemaal goed.

Nu ben ik ondertussen alweer een paar uurtjes thuis en heb ik gehoord dat de uitslag volgende week maandag is. Ik weet eigenlijk niet meer wat ik er van moet verwachten maar ik hoop dat ze nu toch iets vinden wat “makkelijk” op te lossen is. Eventueel met medicijnen of iets dergelijks. Maakt me niet uit, ik wil er alles wel voor doen, als het maar overgaat!

Heb namelijk het hele weekend weer ontzettend last gehad van mijn arm. Veel pijn in mijn schouder en hele arm. Ook de vingers gingen weer strakker tegen mijn handpalm staan. *Niet goed 
Dus het wordt eigenlijk wel tijd dat er wat aan gedaan wordt.

Ik laat jullie de uitslag weten maar eerst donderdag nog naar oogheelkunde. Om 19:00 ’s avonds. Beetje rare tijden deze week maar vooruit! Vind 19:00 nog wel grappig.

Fijne maandag!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *