2011

Stoned de maand juni in

Eens even testen of ik onder invloed van twee zware ontstekingsremmers, twee antibiotica, zes paracetamol, één vitaminepil, twee cranberry pillen, één slaappil en één pil met morfine per dag nog capabel genoeg ben om een stukje te schrijven dat enigzins de moeite waard is… 

Ik heb een nogal onstuimig weekje achter je rug. Ben bijna ander halve week ziek maar het is niet helemaal duidelijk wat er mis is. Sinds een week of twee last van pijn op mijn rug. Nieren? Flanken? Ik besteedde er niet zoveel aandacht aan tot vorige week donderdag ik ineens geen stap meer kon verzetten. Ik was zo moe dat zelfs mijn ogen open houden teveel gevraagd was. In eerste instantie dacht ik teveel gedaan te hebben en heb ik mezelf een paar dagen slaap gegund (lees vier héle dagen). Maar ondanks dat kwamen er steeds meer klachten (duizelig, misselijk, zwart voor de ogen worden, veel toilet bezoekjes enzovoort) bij en scheen ik eruit te zien alsof ik een week in het feest gezeten had.  
 
Na heel veel tegenzin heb ik mezelf toch zover gekregen om de huisarts en de reumatoloog maar (wéér) te bellen dit lijde tot vier bezoekjes aan de huisarts, een bezoek aan de apotheek van de huisarts, twee bezoekjes aan de apotheek een dorp verderop, één bezoek aan het UMCG en hun apotheek, een echo en nierfunctie onderzoek in het verschiet, ongeveer tien telefoontjes met het UMCG en ongeveer vijf met de huisarts. Ohja en niet te vergeten nog een bezoek aan de drogist voor pillen. 
 
De diagnose is blaas/nierbekkenontsteking. Met bijna alle hierboven beschreven pillen ben ik dit samen met mijn lijf aan het bestrijden maar dat lijkt tot nu toe niet zo succesvol. Ik moet afwachten hoe het gaat aangezien mijn dokters niet meer zo zeker weten of de diagnose wel de goeie is. Ze hebben meer duidelijkheid van bepaalde onderzoeken nodig en hier moet ik nog een paar weken op wachten. Tot die tijd is het hopen dat het opknapt en anders aanmodderen. Ondertussen ben ik redelijk gesloopt en stoned van de pillen. Ik mag niet autorijden maarja, dat is logisch want als pillen junk is dat natuurlijk niet zo veilig. Zelfs fietsen kon weleens een gevaarlijke zaak worden. Voel me ook nog niet echt beter maar ik hoop met de dokters mee dat het opknapt en dat ik niet ziek blijf tot aan de onderzoeken.
 
Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *