2007,  Chronisch ziek

Beetje gek, maar soms ook heel grappig

Haay Bloggers,
Hoe gaat het met jullie ? Met mij hierzo wel goed !
Inge heeft eindelijk gebeld met de apotheek en de medicijnen zijn besteld ! Ze verwachten ze aan het einde van de week. Gelukkig zeg.

Sinds ik ITP heb, krijg ik het wel moeilijker met mensen die iets hebben waarvan ik vind dat het niet zoveel voorstelt !
Dit weekend nog was er iemand met een licht gekneusde pols. Dan probeer ik echt oprecht te zeggen: ‘Ja das echt niet leuk, doet zeer ook nog.’
Maarja het komt eruit zo van’ Ach joh stel je niet aan….wil je met mij ruilen?’ Dat is wel een beetje lullig, want diegene vindt het natuurlijk wel goed shit met zo’n pols.

Je kunt het ook andersom noemen, sommige mensen hebben nogal moeite met het idee dat ze zo zouden zijn als ik blijkbaar..
Na het horen van deze opmerking;”Nou als ik zo als jou was weet ik niet of ik nog wel zou willen leven hoor’! Dan wordt het wel saai! Nou goh bedankt zeg. Verder trek ik mij niet zoveel aan van dit soort opmerkingen hoor !
Jah of opmerkingen als mijn neef had ook zoiets als jij en toen had hij opeens leukemie, maarjah ik wil je niet bang maken ofzo.

Wat wel heeeel erg grappig is, de verhalen die je over jezelf hoort. Jah je hebt nu toch medicijnen uit Spanje? Ohjah, nou daar weet ik nog helemaal niks van ? Nee? Nou ik hoor het anders overal..
Of; Het water komt je zeker de oren uit? Huh? Ja veel water drinken is goed voor je bloed toch ? Hahahahaha, echt heeel grappig en stiekem wel leuk om te horen vind ik dit!

Iedereen heel erg bedankt voor alles interesse en steun, ik weet dat jullie het allemaal goed bedoelen!
Bedankt!

Dikke Kus van Mij

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *