2008,  Chronisch ziek,  Ziekenhuis

Biopt + Bloedplaatjes prikken

Sorry voor de wat verlate reactie maar ik ben als reactie op de infusen van maandag en dinsdag best ziek geweest. Woensdag kreeg ik op ’t eind van de middag hoofdpijn. Met een paracetamol was dit wel te doen maar ben toch vroeg naar bed gegaan. Ik werd wakker rond een uur of 1 met knallende koppijn. Het ziekenhuis gebeld maar die adviseerde alleen maar 2 paracetamol. Die heb ik gehad maar dat hielp niet echt veel. Nog wel even geslapen maar niet echt lang.

Gister ochtend moest ik dus wel opstaan omdat we om half 10 in Groningen moesten zijn. Wat een strijd was dat. Ik werd helemaal beroerd bij elke beweging die ik maakte. Maarja ik moest mee!
Aangekomen in Groningen waren mijn bloedplaatjes 115, dus ik mocht gelukkig door voor het biopt.

Dat was een iets grotere happening dan ik dacht, haha! Eerst kreeg ik een verdoving en daarna werd ik overgebracht naar een heuze O.K. (operatie kamer) 2 mannen en 2 vrouwen in grote pakken met jassen en kapjes etc. etc. De biopt zelf was snel gebeurd hoor, ik denk 10 minuutjes ofzo!

Daarna gelukkig snel naar huis want ik was nog steeds niet lekker. Heb de rest van de middag op de bank liggen slapen, filmpjes gekeken en geleefd op 8 paracetamol.
Nu een nachtje verder gaat het een stukje beter. De hoofdpijn is gelukkig weg! Leef nog wel op een paracetamolletje, maar ik wil volgende week echt weer naar school!

Iedereen een fijn (Sinterklaas) weekend,

Liefs,

Tineke

PS: Voor de mensen die denken dat de infusen een vervolg behandeling waren hebben ’t mis. Dit was alleen om genoeg bloedplaatjes te krijgen voor het biopt! De vervolgbehandeling wordt pas bepaald na de uitslag van het biopt. Deze infusen houden de plaatjes maar heel kort op pijl, denk aan een week.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *