2008,  Ziekenhuis

Reumatologie versus Hematologie

Voordat ik aan mijn 2de kuur Prednison begon is er een kleine discussie op gang gekomen over verschillende medicijn optie’s en hoe verschillende artsen daar ook weer zéér verschillend tegenaan kijken.

Een 2de keer Prednison was niet mijn eerste keuze geweest. Ik had graag een goed gesprek gehad over de optie’s die er nou eigenlijk mogelijk waren! Bij Tamminga waren dat er aardig wat maar die lijken opeens ontzettend beperkt.
Bij de Hematologie zijn de enige optie’s Prednison & miltverwijdering… Opeens was Rituximab een erg slecht en hardnekkig middel waar je aan zou kunnen overlijden; Tot mijn verbazing hoor!

Er is door de reumatoloog ook ooit gesproken over een goede vervanger voor Prednison en dat moest dan Imuran zijn.. terwijl bij Hematologie gezegd wordt dat het nog ergere gevolgen zou hebben dan Prednison..
Snap jij het nog? Ik word hier constant heen en weer geslingerd tussen meningen van artsen en die van mezelf natuurlijk!

Morgen ga ik dus weer prikken en heb ik ook een afspraak met beide artsen en dan hoop ik werkelijk dat we eruit gaan komen, want ik word zo knettergek!

Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *