2008,  Chronisch ziek,  Ziekenhuis

Weer gebeld

Ik ben vanochtend begonnen met bellen. Eerst poli systeemziekten voor uitslagen antistoffen en misschien wisten zij meer van de afspraken. Totaal niks bekend over een biopt of iets wat daar op lijkt! Bloeduitslagen wel bekend maar dokter niet aanwezig… Tip: Bel poli mondheelkunde misschien is daar meer bekend!

Ik bel mondheelkunde, nee hoor dat kwam niet bekend voor. Er moet dus een oproep naar deze poli verzonden worden en dan maken zij een afspraak. Waarschijnlijk is de afspraak van dokter op dokter besproken en dat scheen niet te kunnen volgens de secretaresse.. ?

Toen nog maar even Hematologie, ja als je toch bezig bent. Suprise, helemaal niks bekend. Geprobeerd door te verbinden met de Wolf maar mislukt. Daarna secretaresse aan de telefoon die een papiertje zou achterlaten..

Er is gewoon geen beginnen aan. Je probeerd alles recht te krijgen maar er zijn maar weinig mensen die begrijpen hoe belangrijk dingen zijn. Ze hebben geen flauw benul wat het is om de patient te zijn. De patient die afhankelijk is van hun keuzes. Vaak schepen ze je af met een “er wordt aan gewerkt”. Of “Probeer die en die poli maar even”.

Pfffffffffffffffff….

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *