2008

Day(s) after

Hebben jullie een fijne kerst gehad? Hier was het wel gezellig alleen was ik niet bepaald in de stemming na al die “ongelukjes” op een hoop. Eerst dat auto ongeluk daarvoor nog een hoop slecht nieuws. Ja en dan dinsdag eerste gift van Rituximab (chemo). Ja dat noem ik de klapper op de vuurpijl. Ik ben 1ste kerstdag redelijk goed doorgekomen maar 2e kerstdag was een minder groot succes. Ik kwam rond 8 uur van bed voor een kerstconcert van een vriendin. Dit duurde tot 12 uur daarna was ik zo moe dat ik me tot half 4 op bed gestort heb. Na dit “schoonheidsslaapje” gingen we nog naar familie. Rond een uur of 6 was ik echt aan mijn eind. Heb het uitgezongen maar met moeite…

Nu “de 3e kerstdag” is de eerste dag dat ik kan zeggen ik wil en kan weer wat doen. Dan sla ik altijd meteen door en ga van alles doen waar ik zin in heb dus ik voorspel niet veel goeds voor morgen! But we shall see.

Ik kreeg nog een paar mailtjes binnen over Sjogren en nog van ITP-ers die al eerder op mijn nieuwsbrief gereageerd hadden! Bedankt daarvoor, dat vind ik namelijk echt leuk om te lezen!

Iedereen alvast een gelukkig 2009 en voor degene op wie dat van toepassing is: Erg veel bloedplaatjes gewenst.

Liefs,

Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *