2009

Bloedplaatjes goed

Vandaag weer geprikt en mijn bloedplaatjes waren 85.
We waren in Groningen dus misschien was het in Leeuwarden 90 geweest. Ja dat weet ik natuurlijk niet dus ik gok ook maar wat maar waarschijnlijk was het daar iets hoger geweest. Verder is dat ook niet belangrijk, belangrijk is dat het nog steeds stabiel is en hoog blijft!

De laatste datum die nog op de agenda stond voor Rituximab wordt dus ook geschrapt…. YES!

Verder was ik bij de dermatoloog. Een oudere man die vooral goed was in het praten van vaktaal. De co-assistent mocht daarna uitleggen hoe alles in elkaar zat.
Waarschijnlijk een soort eczeem op mijn handen door teveel handen wassen of oorzaken die ze niet kunnen benoemen. Nu moet ik 3 verschillende zalven uitproberen…
Een soort vaseline en nog twee soorten. Kijken of het helpt.

Het was overigens de eerste poli waar ik nooit meer terug hoefde te komen, behalve als het niet beter ging! Kijk dat wil ik vaker horen, hahah!
Ik geloof dat ze op mijn andere poli’s mij ook wat te goed leren kennen. Ik was nog niet eens bij de balie toen riep de mevrouw als dat ik vast een printje van mijn uitslagen wilde..
Ai, jaa in 1x goed… nouja wel makkelijk voor mezelf.

Nu donderdag 19 november weer op controle en daarvoor waarschijnlijk geen bloedprikken meer. Ben wel even genoeg lek gestoken.

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *