2009

Rectificatie

Een héle tijd terug heb ik eens een discussie gevoerd met een baliemedewerkster van ’t UMCG. Deze discussie ging over post en postbezorging. Ik was te laat op de afspraak en vertelde dat ik nooit een oproep had gekregen. Zij wou dat niet geloven en maakte daar een nogal groot probleem van. Ik zal even citeren:

“Krijg ik gezeur omdat niemand zo slim is geweest mij een oproep te sturen, dankje dankje! Of ik dan misschien verhuisd was, nou ik geloof van niet. Of ik dan mijn post wel goed ontving en ordende, ja jongens kom op zeg! Dat het misschien ergens in het ziekenhuis zelf fout gegaan is komt niet in de ideeën lijst voor hé. Nee het is echt bij onze brievenbus fout gegaan… Nou misschien is die brief er wel uitgejat, heel populair die UMCG oproepen.. Menig mens doet daar een moord voor toch? Kuch, Ahumm…”

Nou gaat het eigenlijk om de laatste uitspraak: “Nou misschien is die brief er wel uitgejat, heel populair die UMCG oproepen.. Menig mens doet daar een moord voor toch? Kuch, Ahumm…”

Deze uitspraak moet ik even rechtzetten, want dit blijkt wel degelijk mogelijk te zijn in de praktijk, hahahahhah!
Vandaag kreeg ik namelijk een los gescheurde, lege envelop in mijn brievenbus. Ja, wat erin zat zal ik wel nooit te weten komen. (Nou ging het hier trouwens om een brief van de patiëntenverening)

Voor mensen die in soort gelijke situaties terecht komen kunnen met een gerust hart mededelen dat post wel degelijk uit je brievenbus gejat wordt, hahahhaha!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *