2010

Een nieuw jaar…

Aller eerst iedereen nog het allerbeste toegewenst voor het jaar 2010. Dat het maar een mooi, gelukkig en vooral gezond nieuwjaar mag worden.

Tijdens de vorige jaarwisseling en die van het jaar daarvoor wenste ik altijd dat ik het jaar erop beter zou worden. Of dat het jaar in ieder geval een stuk beter mocht verlopen. Deze jaarwisseling heb ik maar besloten dat niet meer te wensen. Vorige jaren is dat namelijk niet echt gelukt. (*As you can see.)

Dit jaar heb ik tijdens de jaar wisseling dus maar gewenst dat het jaar niet slechter mag verlopen als het voorgaande jaar. Ongeveer net zo goed. Dat vond ik wel een reeële wens en dat is ook wel haalbaar volgens mij.

Verder is de vakantie sinds vandaag weer voorbij. Morgen heb ik een gesprek op school, moet ik straks weer lessen volgen, loop ik af en toe nog rond op Afdeling Geriatrie als zogenaamde “stagiare” (wel eentje die der studie gaat stoppen maar vooruit) en ga ik volgende week al kijken naar een nieuwe school. Een nieuwe opleiding kiezen…. zal niet makkelijk worden. Ja de opleiding kiezen zal nog wel meevallen maar om de nodige aanpassingen opnieuw te kunnen realiseren, dat zal vast niet meevallen.

In februari mag ik weer voor de APK keuring naar ’t UMCG. Ze hebben ’t verplaats van 11 naar 4 februari, dus duurt ook al niet zolang meer. Hopend dat mijn bloedplaatjes dan nog steeds zo mooi zijn en dat alles ongeveer hetzelfde is gebleven. Dat zou wel de ideale situatie zijn natuurlijk!

Nou ik houd jullie op de hoogte en wens jullie nogmaals een prachtig 2010 en ik hoop dat ik jullie dit jaar ook weer opnieuw als bezoeker mag verwelkomen op deze weblog.

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *