2010

Een Pinkster blog

Hoe was jullie Pinkster weekend? Het was hartstikke lekker weer trouwens, dus misschien een uitgelezen kans om even wat leuks te gaan doen.
Zelf heb ik gister niet zoveel gedaan omdat het best een drukke week was geweest. Vandaag daarin tegen heerlijk op een terrasje wat gegeten en gedronken met mijn tante Judy.
Vorig week ben ik nog wezen bloedprikken. Tot onze grote verbazing waren mijn plaatjes 145. Zelf begrijp ik er ondertussen niet zoveel meer van eigenlijk. En ook de dokter, die ik aan de telefoon had de volgende dag, snapte er niks meer van.
Helaas door deze korte daling hiervoor kost het me wel veel extra bloedcontroles nu. Die dus nu, achteraf een beetje zinloos voelen. Maarja… thats the life als je een ziekte hebt.
Ik moet nu 3 juni weer naar ’t UMCG. Longfunctie blazen en jawél, bloedprikken. Longfunctie moet om te kijken of mijn longen niet zijn aangetast door de Sjögren. Dit moet elk half jaar zodat eventuele longaantasting vroeg kan worden opgespoord. Dat dus volgende week….
En ja dan maar kijken hoe hoog, of laag die waardes weer zijn…
Blijft toch nog elke keer een beetje spannend.
Een fijne week en I’ll keep you bloggers posted.
Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *