2010

Kaarten actie

Zoals jullie hebben gevolgd gingen mijn bloedplaatjes een tijdje terug weer zakken. Ja dat bracht toch heel wat baal momenten met zich mee.

Toen mijn plaatjes 5 mei 83 waren heb ik samen met mijn tante besloten niet naar Parijs te gaan. Omdat je niet weet wat er in de komende weken nog gebeurt en omdat ik me de laatste tijd niet altijd even fit voelde. We vonden dat beide zonde van zo’n mooi reisje. Dus hebben we met pijn in het hart besloten het te cancellen. Op een moment dat we denken dat het langere tijd goed zal gaan met mij willen we alsnog gaan in de hoop dat we er dan meer aan hebben dan als we nu alsnog waren gegaan.

Een paar dagen later kreeg ik ineens 4 kaarten in de brievenbus. Geheel onverwacht! Het waren allemaal kaarten van vrienden en collega’s van mijn tante Judy, waarmee ik naar Parijs zou gaan. Toen ik thuis kwam van mijn weekendje weg met vriendinnen lagen er nog 7 kaarten op me te wachten. En in de loop van die week kwamen er nog 4 kaarten. Zelfs afgelopen vrijdag kwam er nog eentje door de brievenbus vallen. Wat het aantal kaarten op 16 zette. Daarnaast kreeg ik nog een paar reacties via internet.

Het bleek een gevolg van een vreselijk lief bedachte kaartenactie, verzonnen door mijn tante Judy. En op de foto zien jullie het resultaat.

Ik ben iedereen die de moeite heeft genomen mij een kaart/reactie te sturen heel erg dankbaar. Wat vreselijk lief van jullie… En in het speciaal natuurlijk de persoon achter de actie. Judy, wat lief van je om dit voor mij te doen. Ik heb al eerder gezegd dat ik niet wist hoe ik je ervoor moest bedanken. En dat weet ik eigenlijk nog steeds niet. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het super leuk vind en er heel blij mee ben. Misschien kom ik ooit nog met een plan om je te bedanken… (*Flesje prosecco, komt dat in de richting, haha!?)

Ik ben gek op kaarten dus blijer kon je me niet maken. Hetzelfde gold voor de kaart die ik een paar dagen na mijn verjaardag van Nardy kreeg! Volgens mij had ik ook u al bedankt maar ik wou u ook een plekje op mijn blog geven. Dankuwel!

Afgelopen vrijdag ben ik overigens nog naar Leeuwarden geweest om bloed te prikken omdat Dr. Brouwer bang was dat de plaatjes door de koorts nog sneller zouden zakken. Tot onze verbazing rolden er 94 plaatjes uit deze uitslag. Mooi maar vreselijk verwarrend. Hoe kan het nou ineens weer omhoog gaan? Komt het juist van de koorts of doet mijn lijf dit spontaan? Hier weten we het niet en vinden we het maar vaag eigenlijk. Daarom wordt er woensdag nog een keer geprikt om te kijken wat het bloed nu een paar dagen later heeft gedaan… En om te kijken hoe we verder gaan.

Dat dus woensdag, en mijn blog voor vandaag tot zover,

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *