2010

En verder…

Het infuus Rituximab is alweer een paar dagen terug. Het infuus ging op twee keer mis prikken na heel goed. Ik heb tijdens het inlopen geen bijwerkingen gehad.

De dagen erna en tot nu toe heb ik nog wel veel klachten maar het is niet met zekerheid te zeggen waar dat nou van komt omdat ik in korte tijd zoveel medicijnen heb gehad. En omdat we ook niet weten hoe het met de Sjögren en bloedplaatjes gaat na deze hele periode.
Ze hebben op dagbehandeling geen bloedplaatjes of andere uitslagen meer geprikt dus ik kan helaas daar geen nieuwtjes over vertellen.
Ik denk dat we in september pas echt kunnen zeggen of Rituximab aangeslagen is en of mijn klachten komen van deze slechte periode of van Sjögren/Rituximab. Na de Rituximab van vorig jaar werd de ITP beter maar de Sjögren slechter. Dus dat is ook de reden dat er nu niks te zeggen is over welke klacht waar nou vandaan komt. De tijd moet het mij dus leren. En de uitslagen van alles op 2 september natuurlijk.
In de tussen tijd ben ik met het UMCG aan het verzinnen hoe we mijn algehele conditie wat kunnen verbeteren. Eigenlijk hebben we daar nog niks voor verzonnen. Het ziekenhuis heeft beloofd daar deze week over te bellen. Dus misschien weet ik daar dan deze week iets meer over. Ik wil namelijk zelf best wel graag dat het weer beter gaat. Kijken of ik weer wat aan mijn conditie kan doen. Zwemmen, of fitnissen. Zodat ik me misschien in september weer een klein beetje voel als de Tineke eerder in dit jaar.
Verder kwam er deze week met de post nog iets leuks. Mijn propedeuse werd bezorgd. Ondertekend en wel. Ik heb hem dus nu eindelijk gehaald en daar ben ik echt super blij mee! Ik wilde ook niet helemaal stoppen zonder er iets aan over te houden. En gelukkig heb ik nu dan nog mijn P van SPH!
Nu kan ik eindelijk van mijn school af waar ik het afgelopen jaar constant ruzie mee heb lopen maken over aanpassingen en opleidingsduur en andere zaken die geregeld moesten worden om mijn diploma te halen. Het was volgens de school uiteindelijk niet haalbaar binnen 8 jaar. En dat was voor mij een reden om te stoppen.
Ik ga nu na de vakantie kijken op een andere school met meer aangepaste opleidingen en als ook dit niet goed uitpakt ga ik kijken of misschien LOI of NTI iets heeft wat bij me past. Ik wil namelijk wel weer iets gaan doen.
Maar zoals ik de vorige blogs ook als zei. Eerst augustus in!
Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *