2010

Hoe ’t gaat…

Hoe gaat ’t met jullie?
Alweer een tijdje geleden dat ik hier wat neerzette. In januari schreef ik een paar keer dat het niet zo goed met me ging. Ondertussen pak in het “normale leven” wel weer op maar ik merk wel dat ik niet dezelfde ben als voor januari. Ik ben sneller moe (jaja het kan nog sneller) en ook lijkt het vaker voor te komen dat als ik een betere dag heb gehad de volgende dag een stuk slechter is. Dat had ik eerst minder.

Ook merk ik dat klachten van Sjögren meer blijvend zijn. Daarmee bedoel ik dat als ik bijvoorbeeld eerder 1 of 2 dagen in de week last had van spieren en gewrichten zijn dat nu misschien 3 of 4 dagen. Dit geld ook voor droge ogen, huid en mond. Vandaar dat bloggen, mailen, krabbelen o.i.d. er sneller bij in schiet omdat dingen als school en vrienden/familie dan natuurlijk voor gaan.

Als het goed is wordt ik deze week nog gebeld door Mondheelkunde om de uitslag de bespreken en of ik nog pilocarpine wil (medicatie die speekselklieren stimuleert). Eigenlijk denk ik dat ik ’t niet ga nemen maar eigenlijk kan ik de keuze nog steeds niet maken…

Verder hoop ik heel erg dat het met de tijd allemaal nog een klein beetje mag herstellen en dat ik mijn oude niveau van voor januari weer mag bereiken. Hoe groot of klein deze kans is durf ik niet te zeggen. Misschien moet ik over dit soort dingen eens een belafspraak maken met Reumatoloog.

Ik houd jullie op de hoogte over de uitslag…

Liefs Tineke

ps: Leuk nieuws is dat we deze week Parijs hebben geboekt. Iets waar ik echt heel erg veel zin in heb!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *