2010

Vakantie update

Vakantie zit er alweer bijna op… Ach ’t voelt eigenlijk ook niet echt als vakantie. Ben doordat ik met school gestopt ben al veel meer vrij dan normaal. Hoef nog maar 2 lesuren per week te volgen en nog 4 opdrachten te maken, ohjaa en nog een assesment doen met een acteur en dan ben ik klaar. Ik hoop eigenlijk voordat ik naar Parijs ga klaar te zijn en mijn P (propedeuse) op zak te hebben.

Ga waarschijnlijk volgende week naar de opendag van een andere potentiele nieuwe school. Eigenlijk heeft zo’n dag niet zoveel zin voor mij want ik moet toch op persoonlijk gesprek maar ach een vriendin gaat ook, dus even sfeer proeven kan geen kwaad dacht ik later. Dus volgende week zaterdag even naar Groningen, Hanzehogeschool.
Hoop dat ik daarna ook bericht krijg van de man die mij wil gaan helpen om weer een HBO opleiding te gaan volgen en om de opleiding zover te krijgen de juiste aanpassingen voor mij te realiseren. Deze man is nu nog bezig om contact te leggen met ’t UWV.

Verder deze week opgegeven voor de Sjogrenmiddag in Haren, Beatrixoord. Gaan er meer mensen naar deze middag? Eindelijk iets wat niet eerst een halve wereldreis kost om er te komen. Nouja kan kun je ook bijna niet maken om je niet op te geven. Maar er komen ook wel leuke sprekers dus opzich wel even nieuwsgierig naar.

Eigenlijk had ik deze week ook een afspraak moeten maken met de mondhygieniste maar is er nog niet van gekomen. Vorig week werd ik trouwens via mail benaderd door een vrouw die een apparaat had dat helpt bij spier en gewrichtspijnen. Soort Super tens apparaat ofzo. Ben ’t even kwijt maar ze nodigde me uit om dit te komen proberen. Ben er ondertussen wel serieus over aan het nadenken. Als ’t werkt tip ik jullie natuurlijk even, haha!

Nouja verder niet zoveel bijzonders.. had gehoopt ondertussen uitslag te hebben van mondheelkkunde maar helaas. Afwachten nog.

Iedereen een heel fijn weekend toegewenst. Ik ga zelf morgen een dagje naar een groot zwembad met sauna, stoombad etc. erbij. Wilde ik altijd al graag een keer proberen.

Later meer, Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *