2010

Long time no see

Leuk om weer even energie en tijd te vinden om hier wat neer te zetten. Zoals sommige misschien merken staat mijn computer gedrag op een laag pitje. Ja ik zit opzich nog wel veel achter de computer maar weinig typ en mail werk. De mailbox die gekoppeld is aan deze weblog heeft ondertussen ook een fikse contactenlijst opgebouwd. En ook mijn privé en school mailbox heb ik daarnaast nog. Verder moet je natuurlijk ook een beetje met de tijd meegaan en af en toe nog wat hyven en twitteren, ohja en facebook wat een vriendinnetje mij aansmeerde. Nouja dan snap je natuurlijk wel dat ik de energie niet heb om dit allemaal bij te houden! En dat is wel iets wat ik heel erg jammer vind. Geloof ook dat ’t niet de eerst keer is dat ik dit schrijf maar ’t geeft misschien weer hoe belangrijk ik het vind dat ik juist al jullie lieve reacties, mailtjes etc. kan beantwoorden.

De maand maart was vrij heftig met veel slechte uitslagen en nieuwsberichten vanuit ziekenhuis, UWV, school etc. Ik heb eind maart weer gesproken met iemand die mij zou gaan helpen met het zoeken van een nieuwe school. We willen nu toch weer gaan proberen om te kijken of ik alsnog SPH af kan maken. En als dit niet lukt dat ik dan toch naar ’t MBO ga.
Nou zou deze meneer mij afgelopen maandag bellen maarja misschien voel je ‘m al aankomen (*Surprise) dat heeft hij niet gedaan. We zijn morgen een weekje verder en de rest van de week is het ook stil gebleven hier wat dit onderwerp betreft.

Heb afgelopen maand nog een dokter met mijn bezoek vereerd. Maar ook dit was eigenlijk 10x niks. Er werd mij gevraagd of ik misschien dacht een vorm van reuma te hebben!? Nouja dan vraag je me toch!? Ook mijn ITP verschijnselen maar wel goeie bloeduitslagen hebben maakt deze zich niet zoveel zorgen om. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken tóch? als mijn plaatjes 202 waren?? Een bezoekje met een hoog nuttigheidsgehalte dus, hahaha!

Als afsluiter van de maand had ik me op gegeven voor de Sjögren contactdag in Haren. Leuke spreker stonden op het programma dus ik had me er stiekem wel een beetje op verheugd. Ik vind het altijd erg leuk om een middagje met lotgenoten door te brengen. Middagjes waar je aan één woord genoeg hebt eigenlijk. De eerste helft sprekers vond ik persoonlijk wat minder maar de tweede helft was erg interessant. Soms bevestigd het even een gedachte die je zelf ook al had bedacht en soms leer je er weer iets nieuws van.

Ondertussen alweer april en komende maand ook weer heel wat op het programma. Een hoorzitting vanwege mijn UWV uitkering, afspraken met mijn reumatoloog en naar de tandarts. Een toppuntje wordt hoop ik mijn 20ste verjaardag! Ik heb er erg veel zin in. Heb ook een feestje georganiseerd om ’t te vieren met vrienden en familie.

Ik wil proberen weer wat vaker te gaan bloggen hier. Mijn goede voornemen voor de nieuwe maand, hahahah!
Maar voor nu iedereen een fijn pasen en tot blogs hoop ik!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *