2010

Nog steeds geen uitslagen

Sinds mijn vorige bericht is er weer de nodige tijd verstreken. Ik ben nog steeds niet gebeld door afdeling kaakchirurgie. Erg jammer. Had zelf ook al een tijdje last van mijn kaak die een af en toe knakt maar laatst een paar keer kort uit de kom schoot. Dit maakt dat ik nu pijn heb bij eten. Niet bij al het eten maar voornamelijk bij alles wat harder is dan brood. Dus beschuit of crackers etc. wordt al een stuk vervelender. Dus ik dacht bel de afdeling maar dan kunnen ze me in één klap terug bellen met een advies en met de uitslagen.

Dat werd op z’n zachtst gezegd niet gewaardeerd. Volgens de assistente mocht ik niet zomaar gebeld worden door een dokter en moest ik eerst maar naar een huis of tand arts gaan. Ik vond dat maar stom want ik blijf aan het vliegen. Als ik na al die jaren niet eens direct met de balie mag bellen…

Had gister naar een opendag van een school zullen gaan maar dat ging niet door. Nu is er volgende week nog een opendag van een school waar ik wel graag naartoe wil. Ik wacht verder nog steeds op een mail van de man die mij gaat begeleiden in het zoeken van een nieuwe opleiding.

Dus ik zeg het nog maar een keer nou hoop ik deze week toch echt meer te weten over die uitslagen!!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *