2010

Héhé uitslagen…

Nou gister er zelf nog eventjes achteraan gebeld en toen werd ik in de avond terug gebeld door kaakchirurgie. Alle uitslagen waren ondertussen binnen en óók deze waren allemaal achteruit gegaan….
Ze zei dat het ook duidelijk te zien was dat het steeds meer achteruit gaat. Dus dat het ook niet zo raar is dat ik dus steeds meer klachten krijg.

Ik mocht zelf besluiten of ik pilocarpine wilde. Dit is medicatie om je speekselklieren te stimuleren zodat de droogte, waarvan ik vooral in mijn mond heel veel last heb, verminderd zou worden. Nou is dit medicijn natuurlijk niet zonder bijwerkingen. Daarom wilde ik eerst graag kunstspeeksel (ja klinkt niet het meest fris) proberen want dit is zonder bijwerkingen. Als het goed is krijg ik daar een proefpakket van met de post. Jawél medicatie met de post.

Verder had ik naast droogte ook al eerder kaakklachten genoemd maar dit leek eerst mee te vallen maar nu willen ze er alsnog naar laten kijken en krijg ik ook nog een oproep voor een afspraak op poli 2 door de bus. Als je ondertussen denkt er is daar ook altijd wat en je er een beetje moe van wordt. Dan sluit ik me daar volkomen bij aan, haha!

Jammer genoeg ben ik nog niet klaar…
Deze week ontstonden er ineens weer allemaal blauwe plekken op mijn lijf. En dan keert hier de stress weer terug in huis. Toen ik vanochtend weer een nieuwe heb ik mezelf toch maar naar ’t MCL gesleept. Prikken!
Met medewerking van de huisarts bleken de uitslagen er vanmiddag al te zijn:

HB: 7.9
Trombo’s: 202
Leuco’s 5.5

Assistente van huisarts gaf wel als advies om een afspraak te maken bij de huisarts omdat het dus heel raar is dat ik nog steeds dit soort “aanvallen” lijk te hebben. Dan wordt ik ineens op verschillende plekken blauw en zijn er puntbloedingen maar toch zijn mijn plaatjes goed. Dat was volgens haar een reden om er verder naar te laten kijken…. (Pfff!) Dus nog een afspraak maken morgen met huisarts en dan ben ik wel weer even zoet voorlopig.

Positief nieuws in het geheel zijn natuurlijk wel een beetje mijn bloedplaatjes maar ook bleek deze week dat één van de opleidingen die ik graag zou willen doen na de zomer ook in Leeuwarden wordt gegeven. Dit scheelt mij zoveel reistijd en dat is voor mijn energie heel erg goed. Dat is super positief nieuws want dat geeft weer een beter perspectief voor een nieuwe opleiding.

Ga zaterdag naar de opendag van die school waar die opleiding nu gegeven wordt! Ben heel erg benieuwd en heb eigenlijk heel erg zin om met wat nieuws te beginnen. Even helemaal overnieuw, schone lei. Heerlijk! Heb er zin in. Hopen dat ’t lukt!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *