2010

Opnieuw instellen

Ik heb me geloof ik lichtelijk verkeken op de missie: “terug krijgen van goeie flow”…

Vorige week vrijdag gesprek met UWV gehad en gister met school. Wat mij betreft was het gesprek met het UWV zowel positief als negatief. Ik ben namelijk volledig arbeidsongeschikt verklaard. Voor mijn situatie op dit moment erg positief maar negatief in de zin dat dat natuurlijk niet hoort als je 20 jaar bent.
Maar positief dat het UWV erkent dat ik niet sta te liegen ofzo. Want dat vind ik wel zo frusterend. Kijk ik kan het ook niet helpen dat je niet aan mij kan zien dat ik ziek ben. Blijkbaar is een eerste indruk ook daar doorslaggevend. Maar gelukkig heb ik met een brief van mezelf en de reumatoloog kunnen aangeven dat ook dingen die je niet kunt zien heel serieus kunnen zijn.
Na het UWV was school aan de beurt daar had ik gisteren een afspraak. En eigenlijk is daar niet zoveel nieuws uitgekomen. Alleen maar dat het UWV school had gemaild om aan te geven dat ik volledig afgekeurd ben en een opleiding absoluut geen prioriteit heeft. En aangezien het UWV de kosten van de opleiding zou moeten betalen snap je vast het probleem. Er kan dus niet begonnen worden met een opleiding op wat voor manier dan ook.
Ik ben het volledig met hun eens dat opleiding na mijn gezondheid komt en dus geen prioriteit heeft. Eerst revalideren en gezondheid voorop. Maar ik had het best fijn gevonden om bijvoorbeeld nu of in januari ofzo heel voorzichtig met iets te beginnen. Als is het maar voor 3 uurtjes in de week. En ook al was het maar 3 uurtjes over een half jaar. Al is het maar klein het is wel iets, maar dat gaat voorlopig dus niet gebeuren.
Gister was ik daar toch wel even verbaasd over. Had deze actie totaal niet verwacht. Op dit moment weet ik ook niet precies wat ik ermee moet dus heb ik me gister maar even gestort op mijn afspraak met de revalidatie arts.
Eens bellen of ze die al gemaakt hebben. Gelukkig was de verwijzing gister binnen gekomen (nadat ze de hele poli binnenste buiten gekeerd hadden). De afspraak wordt deze week gemaakt. Dus ik hoop dat dat lekker zo blijft doorlopen want het zou leuk zijn als ik dan binnenkort al met het programma kan beginnen.
Maarja al met al dus wel even opnieuw instellen, omdat het anders loopt dat ik had gehoopt. Morgen UMCG-dag. Best wel spannend. Helemaal dat EMG want dat heb ik nooit eerder gedaan. Hoop echt dat dat meevalt.
Tot blogs,
Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *