2011

Tineke on Wheels

De rolstoel is er! Of moet ik zeggen: Mijn rolstoel…? Hij is hier afgelopen week gebracht. Gloedje nieuw en helemaal op mijn maat gemaakt. Ik vind hem echt heel erg mooi geworden. Zwart is geloof ik wel een goeie keuze geweest. Ik twijfelde eerst nog over zuurstok roze maar dat was volgens mij vreselijk afzichtelijk geworden!

Bijzonder is dat het uiterlijk van deze stoel je ineens doet beseffen dat dit wel een vrij definitief hulpmiddel is. Mijn vorige was nog een uitleen stoel. Nouja met het woord uitleen kun je jezelf nog heel wat wijs maken. In het geval van deze eigen Quickie Helium wordt dat nu wel een ander verhaal.

Om het nog een klein beetje leuk te houden zelf maar iets verzonnen… In de zomer heb ik daarom Tineke on Wheels getwitterd toen ik op vakantie de rolstoel gebruikte. Er werd nogal smakelijk om gelachen en als leuk gezien. Dus vandaar dat ik dat er maar in gehouden heb.

Hieronder een foto van de wheels zonder Tineke:

Een foto van Tineke met wheels vond ik nog een beetje te ver gaan. Ik heb er wel een paar gemaakt maar toen ik die terug zag paste dat even niet helemaal bij wat ik ooit voor mezelf zou wensen als toekomst zeg maar, dus die foto dat houden jullie van me tegoed. Dat moet heel even wennen. Op mijn eigen foto na kan ik er tot mijn eigen verbazing nog vrij positief tegenaan kijken. Deels met een beetje dank aan mijn maatschappelijk werkster die mij even verteld heeft over het hoe-om-te-gaan-met-een-rolstoel. Alleen de dag dat ie een keer echt mee gaat zal wel als minder positief de boeken in gaan…

Ohja als er eventueel nog een rolstoel-rij-instructeur in de zaal is dan zou ik daar graag een paar lessen van krijgen want het is momenteel meer een botsautootje dan een rolstoel. Je bent ineens iets breder dan ik normaal van mezelf gewend ben dus er schuurt weleens een wiel langs een deurpost of er wordt een wheelie gemaakt omdat ik iets te snel wil. Dus, rijlessen, wie o wie komt me helpen? Hahaha!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *