2011

Vanavond de uitzending!

Het begint nu wel echt een beetje spannend te worden! De tijd tot de uitzending kort snel in. Het is nog een paar uurtjes wachten. Ik word zelf steeds ongeduldiger. Ik wil het gewoon NU bekijken. Het maakt ’t spannender dat ik het zelf ook nog niet gezien heb. We hebben overigens een kleine tijdswijziging. Het programma schuift 20 minuten op naar 21:15 vanavond. 

Het heeft twee hele dagen gekost om het stuk op te nemen. Als ik ons eigen filmpje terug kijk, wat we gemaakt hebben met een kleine draagbare camera, dan voel ik de moeheid nog opkomen. Sommige reacties op vragen van Valerio vind ik ook wat sloom en traag gewoon van de vermoeidheid. Ik weet niet of het echt zichtbaar is voor jullie maar het is mezelf wel erg opgevallen.

Ik ben na de opnames dan ook drie hele weken ziek geweest inclusief een dosis koorts en antibiotica. Het heeft dus echt ontzettend veel van mij gevraagd. Ik zou het dan ook niet zo snel weer doen… Dan zouden we het wel anders moeten plannen en niet in twee dagen. Maar nu achteraf nu ik niet meer ziek ben van de opnames heb ik er geen spijt van gehad en ben ik zelfs blij dat ik het toch gedaan heb.

Sinds het op Wâldnet en in  de krant gestaan heeft stromen de reacties binnen. Als ik met de huisarts bel over uitslagen dan hebben ze het over me gehad tijdens de koffie en gaat iedereen kijken. Als ik boodschappen doe word ik aangesproken. Tijdens het Valentijnsconcert dit weekend heb ik er ook de nodige gesprekjes over gevoerd. Ook de nodige telefoontjes zijn geweest. En zelfs mijn ouders en grootouders vliegen de reacties om de oren zowel thuis als op hun werk. Dan heb ik het ook nog niet eens gehad over de reacties via email, Twitter en Hyves. Het is serieus overweldigend

Ik vind het super fijn dat zoveel mensen willen gaan kijken. En het gaat mij echt niet om die kop van mij op tv. Het gaat er gewoon om dat deze ziekte meer bekendheid krijgt! Want dat is heel hard nodig. Als het een lotgenootje was geweest die meegewerkt had had ik net zoveel reclame gemaakt!

En natuurlijk kijken jullie niet alleen naar mij maar ook naar Alex mijn afleveringsgenoot. Als je het leuk vind kun je ook een kijkje nemen op zijn site www.onearmed.nl

Dus GEWELDIG dat jullie allemaal gaan kijken! Daarom alleen al ben ik trots op jullie, want jullie werken indirect mee aan meer bekendheid voor Sjögren en ITP. Dus bij deze dankjewel.

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *