2012

Juni in vogelvlucht

Dag lieve bloggers,

Alweer een tijdje niet geschreven. Er gebeurd de laatste tijd best veel en dan is er weinig energie over om te bloggen. Dus ik ben bang dat jullie het af en toe met wat minder berichtjes zullen moeten doen. Maar ik zal jullie nu even een updaten:

Kort na het geweldige bikkel gala zijn we met alle dames bikkels (alle heren bikkels waren afwezig die dag, helaas.) bij elkaar gekomen in Amersfoort voor een kleine meeting. Vooral voor de gezelligheid maar bikkel Tessa heeft alvast haar contract getekend voor komend jaar. De rest moet dit nog doen. Mirjam de Graaff was er ook met haar zoontje die Bikkel heet. Dus eigenlijk was er toch wel een heer bikkel in ons midden die dag. Een foto moment kon hier natuurlijk niet ontbreken. Onder het mom van: “Bikkels met bikkel” is deze leuke foto gemaakt! Het is een ontzettend gezellig groepje bij elkaar en we hebben een erg leuke middag gehad. Het is echt leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is. En vooral ook hoe ambiteus. Dat vind ik toch echt wel bijzonder want al deze mensen hebben een ziekte of ziekte gehad en er restverschijnselen aan overgehouden. In september volgt er opnieuw een meeting. Ik heb er nu al heel veel zin in! Jullie zijn ook allemaal zo leuk en gezellig dames en heren Bikkels + aanhang!

Begin juni was best rustig wat wel lekker is hoor na een groot gala en tripje Amersfoort. Want het heeft wel veel energie gekost. Na het gala heb ik een paar dagen een ontstoken voet gehad en net voor en na Amersfoort ging het helemaal niet zo goed. En eigenlijk heeft ‘m dat nog steeds niet hersteld. Ik slaap gemiddeld 12 uren per nacht en als het een beetje kan pak ik er later op de dag nog 3 á 4 uurtjes bij. Ik ben echt heel moe. Ook nemen de ontstekingen en de pijn weer toe. Vorig weekend had ik er genoeg van en ben ik morfine pilletjes gaan slikken. Deze slik ik nu extra naast de gewone 8 paracetamol en 400mg Celebrex per dag. De pijn is dan trouwens een stuk beter te doen. Dan voel ik me tenminste weer een klein beetje mezelf. Ik ben geen medicijnen fan maar je en beetje redelijk voelen vind ik toch wel heel erg belangrijk. Dan is de keuze toch snel gemaakt.

Eigenlijk is het sommetje heel makkelijk. Teveel doen + Te weinig rust = Meer klachten. En dat weet ik natuurlijk ook al een heel lang dat het zo werkt. De oplossing van dit sommetje weet ik ook wel. Dat is een tijdje heel erg rustig aan doen. Maar daar ben ik zo slecht in! Maar om mezelf toch een beetje tegemoet te komen heb ik mezelf een heel nieuw “kantoor” aangemeten. Het was echt heel dichtbij te realiseren. Dichterbij dan ik had gedacht. Een slaap-kantoor-bed-bioscoop-bureau-bank één meter van mijn echte bed vandaan. Met aan mijn rechterkant een thermoskan thee en links een fles water, telefoon en wat DVD’s en mijn laptop natuurlijk. Tegenover dit geweldige kantoor, waar elke serieuze ondernemer mij waarschijnlijk over uit zal lachen, staat mijn televisie. Wat wil je nog meer? Zo kan ik toch rustig aan doen en toch stiekem ondertussen af en toe een email versturen of een rondje bellen voor onzichtbaarziek.nl. Ik heb hier écht al een heel aantal dagen gebivakeerd. In totaal kan ik dan een een half uurtje of een uurtje écht serieus iets doen de rest is tv kijken, muziek luisteren of slapen.

Morgen verlaat ik mijn comfi-kantoor voor een middagje Utrecht. Ik mag mijn presentatie die ik voor de Bart Foundation heb gegeven laten zien op de Prezi Inspiration night en genieten van andere Prezi’s natuurlijk. Ik heb er erg veel zin in. Dan heb ik dinsdag en woensdag om bij te slapen en donderdag word ik weer verwacht in het UMCG. Bij de professor van kaakchirurgie. In de hoop dat die iets kan doen aan de ontstekingen in mijn speekselklieren die na die keer in februari niet meer goed weggaan.

Dan mag mijn gezondheid prut zijn maar wat er allemaal is gebeurd de laatste tijd is zo leuk dat ik dan eigenlijk ook niet wil klagen over een extra ontsteking of meer pijn. Dat voelt dan niet helemaal eerlijk…

Dit was mijn maand juni in vogelvlucht! Voor de mensen die graag frequenter op de hoogte willen blijven kunnen mij volgen via Twitter of Facebook. Wisten jullie trouwens dan mijn weblog nu ook te bereiken is als je tinekeveenstra.nl intypt?

Tot snel,

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *