2013

Eindejaars

Alweer een jaar voorbij. Het voelt soms echt alsof ze je door de handen glippen. Ineens is het dan alweer de laatste dag van het jaar. Dit jaar vier ik het met familie in Leeuwarden. Ik heb een sterretjes gekocht (ik vind dat nog steeds het leukste ‘vuurwerk’) en lekkere fles wijn. Ook een beetje feestelijke outfit hoort er natuurlijk bij. Alles gaat mee naar Leeuwarden vanavond. Om daar met de mensen waarvan ik het meeste houd het nieuwe jaar te beginnen.

Ik doe elk jaar met oud en nieuw keihard mijn best om vol vertrouwen het nieuwe jaar te beginnen om te vergeten wat ik elk jaar met me meeneem het nieuwe jaar in. Want wat zou ik die rugzak vol ellende graag eens dumpen en in het oude jaar laten. Afgelopen jaar, 2013, was denk ik één van de mooiste jaren wat betreft er allemaal bereikt is het afgelopen jaar. Vrouw van het jaar, een stichting, nieuwe website voor onzichtbaarziek.nl, de opening, de nieuwe mensen die ik heb mogen leren kennen, de hulp van de Bart Foundation en veel andere mensen. Wat kijk ik daar met trots op terug. Het was geweldig! Ik heb dingen bereikt waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen bereiken. Daarentegen was 2013 een van de zwaarste jaren die ik tot nu qua gezondheid heb meegemaakt. Ik ben inmiddels wel wat gewend (zeg ik vaak) maar de meest onmogelijke scenario’s heb ik inmiddels wel gehoord. Momenten waarbij de grond onder je voeten vandaan zakt en je het gevoel hebt allemaal maar te blijven vallen. In korte tijd zat ik achter glas, kon ik niet meer fietsen, was ik een scootmobiel en extra hulp rijker. Maar werd ik opgevangen door een hoop lieve mensen. De muur hangt hier vol met tekeningen & kaarten. Daarnaast veel kadootjes, bezoekjes, lieve berichtjes.

Ik ben ontzettend blij met al deze lieve mensen en dat ik samen met hen het mooie en het minder mooie heb meegemaakt. Ik ben enorm verrast door het aantal mensen dat te hulp schiet. Iets extra’s wil doen enzovoort. Ik ben enorm dankbaar voor al deze liefde!

Ik ga het niet te lang maken vandaag. De mensen die mij kennen en dit lezen weten genoeg. Ik ga vanavond zo feestelijk mogelijk het nieuwe jaar in en wat 2014 brengt is voor iedereen een grote verassing. Natuurlijk wil ik iedereen wel een wens meegeven: ‘Ik hoop op veel geluk, liefde en gezondheid voor jullie allemaal in 2014.’

Maak er wat leuks van vanavond en ik hoop jullie allemaal terug te zien in 2014!

Liefs,
Schermafbeelding 2015-12-10 om 20.25.13

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *