2008,  Chronisch ziek,  Ziekenhuis

Telefoon gehad UMCG

Leijsma belde een uurtje geleden en ik heb geopperd om maar het ITP schema te volgend. Achteraf bleek dat we ons daar dus op verkeken hebben. Het ITP schema is 375 mg per vierkante meter. Dat heeft dus met je lengte en gewicht te maken. Leijsma heeft dat even voor mij berekent en dan kreeg ik alsnog ies van 750 – 800 mg. Dat schilt bijna niks met het Sjögren schema en met ITP moet ik ook nog 4x en hier maar 2x. Na veel maar dit en maar dat van mijn kant hebben we dan toch maar gekozen voor ’t Sjögren schema.

Ze zou het zo snel mogelijk regelen en kijken of ik morgen of overmorgen nog terecht kon. Ik dacht dat lukt nooit maar blijkbaar wel want ik wordt morgen om 10:00 verwacht op poli 15/Dagbehandeling. Waar ik een week terug gezworen had nooit meer een voet neer te zetten na die koppijn van de Immunoglobulines.

Uiteindelijk had ik er toch wel aan moeten geloven. Of het dan nu is of over 2 weken maakt ook niet meer uit! Ik hoop dat alles goed gaat morgen en misschien ben ik daarna nog zo fit om een stukje te schrijven..

Liefs,
Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *