2010

Back to the ‘normal’ life

Ik heb een top weekend achter de rug. Het was heel erg gezellig met z’n allen. Door de wildwaterbaan van het zwembad ben ik wel wat bont en blauw thuis gekomen maar ach dat heb ik er wel voor over. Ik heb me dus heel erg goed vermaakt!
Als ik nog een toonbare foto kan vinden zal ik hem hier plaatsen!

Bij thuiskomt gister was ik finaal gesloopt. Spierpijn overal en blauw plekken natuurlijk maar vooral heel erg moe. Vannacht heb ik bijna 12 uur geslapen. En ik denk dat er nog wel zo’n nachtje achteraan kan wil ik me weer een beetje fit voelen.

Vandaag begon het “gewone leven” weer natuurlijk. Dus we hebben als eerst met het UMCG gebeld. Ze hebben daar beloofd ons terug te bellen vandaag. Ik heb tot nu toe nog niks gehoord dus ik ben benieuwd of het er vandaag nog van gaat komen…
Maar als ze bellen horen jullie dat natuurlijk van mij ! Verder vandaag kort wat research voor school gedaan en een CC mailtje ontvangen van mijn “studiecoach” die liet blijken dat hij werk maakt van mijn studiecontract door contact op te nemen met Hanze hogeschool Groningen.
Hij wil op deze school gaan kijken wat daar de mogelijkheden  wat betreft studie & handicap zijn. Als die mogelijkheden daar groter zijn dan op de school waar ik nu zit zou hij dit willen overbrengen naar mijn school. Om te kijken of mijn school mee wil denken met een school die meer mogelijkheden bied voor haar studenten. Uiteindelijk zouden we dan mijn school zover willen krijgen om mee te gaan in een soepeler studievoorstel. Allemaal dingen waar we dus nog aan werken….

Ik laat ’t jullie weten als ik weer een “newsflash” heb!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *