2010

Vakantieperikelen

Zo! Na een slopende en teleurstellende week op naar een beter weekend. In april vierde ik mijn verjaardag en toen kreeg ik van 4 lieve vriendinnen een weekendje Drenthe kado.
We vertrekken morgen en gaan er 2 super leuke dagen van maken. In ieder geval gaan we morgen liggen spetteren in een zwembad… Dus mijn opblaaskrokodil ligt al klaar om mee te nemen en ook de batterijen van de digitale camera zijn al 4 dagen aan het opladen. Oftewel klaar voor vertrek.

Nog even terug naar ’t minder leuke deel van deze week. Een teleurstellend aantal bloedplaatjes gezamelijk met wat gebit en kaak misstanden. Deze uitslagen van woensdag zouden gister bekeken worden door mijn reumatoloog. Stiekem had ik verwacht dat ze er wel  over zou bellen maar het bleef opvallend stil. Uiteindelijk ben ik er alsnog zelf achteraan geweest, blijkt er gewoon niemand op de hele poli aanwezig te zijn. Iedereen is gewoon super relaxt aan het genieten van z’n vakantie! Waarom beloof je je dan je patienten te kijken naar de uitslagen? Stom toch, zeg dan dat je vrij hebt!

Als laatste zou ik bellen met mijn “studiecoach” om het studievoorstel te bespreken zodat hij op de post kan. Maar deze man bleek net als mijn dokter ook in de vankantieperikelen te zitten. Dan denk ik, je kijkt toch niet ’s morgens in je agenda en denkt verrek ik heb vakantie. Dat weet je toch!

Nouja alles dus naar volgende week verschoven. En als iedereen toch zo lekker met vakantie is en geniet van zijn vrije dagen dan ga ik dat vanaf nu ook lekker doen! Ben ik ook heerlijk onbereikbaar en niet te traceren… Maandag weer!

Tot volgende week!

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *