2010

Hot in the city

We houden hier in Nederland van een lekker weertje. Tenminste de meeste inwoners van dit kikkerlandje. Mensen in hotpants, hempjes, zwembroeken en bikini’s zag ik vandaag voorbij komen. Je hoort mij klagen als het regent want dat vind ik niks dus ik ben eigenlijk wel een zeikerd dat ik dit weer ook niks vind!

Volgens mij is de formule als volgt: antibiotica + prednison + oordruppels + oorontsteking + hitte = slechts denkbare combinatie.
Ik heb mezelf eens ferm toegesproken gister en vandaag maar het mag niet helpen. Als ik in de zon kom verschijnen rode vlekken op mijn huid. Zelfs als ik achter het raam in de zon zit. Ik moest me van de dokter al insmeren met 50+ zonnebrand crème. Wat kan er dan nog mis gaan zou je denken…Nouja blijkbaar kan ik niet meer tegen de zon.
Er is met Groningen over gesproken omdat ik het in mei ook al een paar keer heb gehad. En toen zonder medicijnen. Dus er gaat nog extra naar onderzocht worden. Het zou een symptoom kunnen zijn van een ziekte die hééél dicht bij Sjögren staat. Dat is SLE, lijkt in veel dingen erg op Sjögren en overlapt mekaar soms ook. Maar daar moet ik dus een bepaald stofje voor in mijn bloed hebben en dat wordt dus nog uitgezocht.
Tot die tijd is het nog steeds smeren met 50+ en een beetje proberen uit de hitte te blijven. En tot nu toe gaat dat heel aardig…
Even iets heel anders trouwens, ik vind ’t zo mooi de reacties van mensen te lezen, maar ook het aantal bezoekers. Wat maar weer laat zien dat mensen blijkbaar toch geïnteresseerd zijn. Dat vind ik echt heel erg fijn. Dus jullie allemaal maar weer eens geweldig bedankt!
Overmorgen ga ik weer langs Groningen, mijn tweede thuis, zo voelt ’t ondertussen wel. En dan gaan ik samen met de dokter kijken hoe we ervoor staan…
Voor jullie, geniet van dit weer!
Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *