2011

Gewoon wat maandag nieuws

Het weekend was druk en dan is het altijd fijn als er weer een paar vrije dagen aankomen zoals vandaag. Dan heb ik dat gewoon echt even nodig zodat ik in het volgende week weer wat dingen kan gaan doen. Dit weekend waren we naar de bioscoop en had ik een feestje.

We gingen naar de film Love and other drugs. Ik zal niet vertellen waar die over ging voor de mensen die hem nog willen kijken. Het enige wat ik vertel was dat de jongen in de film ging werken bij een bedrijf dat medicijnen produceerde en aan de man (lees dokter) bracht. Dat bedrijf heette Pfizer.En ik heb echt zitten lachen over hoe ze die medicijnen gingen promoten. Meisjes in glitterpakjes, met muziekjes en dansjes op de achtergrond. Ook werden assistentes en doktoren gewoon omgekocht. Ik zei nog tegen een vriendin die mee was: “Dit kan dus nooit hé”. Nu zocht ik toevallig gister naar bijwerkingen van Celebrex die ik nog steeds elke dag moet slikken. En je raad nooit welk bedrijf erbij stond…. jawél, Pfizer, hahahaha! Ik krijg ineens een heel ander beeld bij die pillen.

Ik kreeg vandaag trouwens ook het artikel wat in de krant komt morgen toegestuurd. Raar om zo te zien hoor.  Dan sta je ineens in de krant. Hoe vaag.  De gekke vlekken die je ziet en de tekst komen door het verwijderen van tekstgedeelten, mijn excuses daarvoor.

Het begint nu wel spannend te worden. Over een weekje is de uitzending en ik weet niet wat we gaan zien. Dat maakt me wel een klein beetje zenuwachtig. Ik hoop dat goed overkomt wat de ziekte inhoud en wat het voor mij betekent. Maar dat blijft dus nog even afwachten. Ik heb me sinds vorige week maar voorgenomen dat de mensen die belangrijk voor mijn zijn wel weten hoe het zit en mocht het niet overkomen hoe de situatie is wij met zijn allen weten hoe ’t zit.

Een spannende week dus. Ook begin ik met revalidatie en ga ik nog langs een chiropractor in de hoop dat mijn hand wat verbetering mag laten zien. Maar daar zullen jullie deze week vast nog wel het één en ander over horen.

Fijne week allemaal.

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *