2012

Weg-geef-actie

Vandaag vier ik mijn 5 jarig jubileum. Mijn ziek-zijn-verjaardag. Deze datum is spontaan maar ongewenst ontstaan toen ik, vandaag alweer 5 jaar geleden, officieel gediagnosticeerd werd met mijn bloedziekte ITP. Een klein jaar later volgende de diagnose Syndroom van Sjögren. Het is misschien wel een beetje raar om iets wat je leven helemaal op zijn kop heeft gezet te gaan vieren maar ik ga het toch doen. Ik heb een tijdje nagedacht over wat nou leuk is om te doen. Iedereen op taart trakteren is heel onhandig en een feestje geven is wel wat overdreven. Ik moest iets hebben wat bij een weblog past en net even anders is dan de normaal. Toen kwam het idee van een kleine weg-geef-actie. Ik geef dus ter ere van mijn 5e ziek-zijn-verjaardag wat spulletjes weg vandaag.

Hoe gaan we dit aanpakken
Ik zet in deze weblog fotootjes van wat ik weg geef. Zit er iets tussen wat je graag wil hebben stuur dan een email naar: tineke.veenstra@hotmail.com onder vermelding van: weg geef actie.
Zet in deze email duidelijk wat je graag zou willen hebben + je voor en achternaam. Aanmelden voor meerdere producten is toegestaan!

Sluitingstijd actie
Deze actie loopt één week lang t/m woensdag 22 augustus middernacht. Daarna zal ik alle inzendingen bekijken en de winnaars krijgen een email van mij.

De winnaars van de win-actie zijn bekend en hebben inmiddels een email gehad. De inzendingen waren zo bijzonder en vaak zo ontzettend lief geschreven dat het kiezen niet meeviel. Daarom heb ik een onafhankelijke partij laten kiezen. Mijn moeder. Hier zijn de volgende winnaars uitgekomen:

Boek Komt een vrouw bij de dokter – Eva Decantere
Boek Unlimited – Betty Hamstra
DVD 50 first dates – Amber en Karin Stoop
Parfum van Christina Aguilera – Marjan Bijlenga

*Er waren geen emails voor de DVD hairspray en de bon van Ariane Inden dus deze hebben we niet weggegeven.

Voor de mensen die gewonnen hebben. Gefeliciteerd! Geniet van jullie kadootje. Ze zijn inmiddels op de post dus ze zullen deze week wel aankomen. Laat (als het lukt) even weten of het pakje goed aangekomen is. Alleen van Eva heb ik nog geen email, dus Eva als je dit leest stuur even een mailtje met je adresgegevens.

Voor de mensen die een email gestuurd hebben maar niet gewonnen hebben… Ik vond jullie emails geweldig. Er zaten zulke lieve berichtjes tussen! Het was ontzettend moeilijk kiezen. Ondanks dat jullie niet gewonnen hebben wil ik jullie wel heel erg bedanken voor het meedoen.

Het doen van deze actie heeft mezelf een heleboel plezier opgeleverd! Dit is natuurlijk éénmalig en alleen voor mijn 5e ziek-zijn-verjaardag vandaag.

Veel liefs,

Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *