2008,  Chronisch ziek,  Ziekenhuis

One year ago…

Vijftien augustus: Vandaag een jaar geleden werd ik rond deze tijd opgebeld met de mededeling dat ik met spoed naar ’t ziekenhuis moest komen. Vandaag een jaar terug lag ik daar met, ja wat eigenlijk, een bloedziekte maar verder? Nog geen flauw benul…
Een jaar verder, wat er dan allemaal gebeurd is. Heel apart om op terug te kijken! Zo anders verlopen dan ik had verwacht!

Voor jullie nog even een kleine uitleg over het hele Sjögren gebeuren: In september vorig jaar is mijn bloed onderzocht op alle auto-immunziektes omdat ik zoveel antistoffen had. O.a. positieve SSA & SSB (soort antistoffen) deze zouden kunnen passen bij een Sjögren. Ook omdat er nog steeds rare klachten bij mij voorkomen willen ze kijken of er misschien niet nog wat anders aan de hand is. Lekker op tijd hé!

Sjögren is een ziekte die heel dicht bij SLE staat en dus ook ontstekingen veroorzaakt. Met name in ogen en mond maar het kan ook voorkomen in organen, spieren & gewrichten. Oftewel best spannend wat deze uitslagen gaan brengen.

Liefs, Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *