2012

Rode Bart Foundation wolk

Dag lieve bloggers,

Daar ben ik weer. Precies 12 dagen na de uitslag van de Bart Foundation. Wat was en wat is het toch geweldig nieuws. Ik kon het de eerste dagen maar niet bevatten. Eigenlijk is het nog wel moeilijk te geloven dat dit me echt gelukt is en dat ik een jaar lang ondersteuning ga krijgen. Het is, zoals een aantal teamleden zeggen, een echte rode Bart Foundation wolk.

Ik heb afgelopen week een interview met het Reumafonds mogen doen. Er wordt een stukje geschreven voor de website. Dit is hele fijne reclame want het Reumafonds heeft een grote doelgroep. Ook in mijn omgeving krijg ik veel leuke reacties en vragen mensen of ik er wat over wil vertellen. En dat doe ik graag! Het is dus vooral genieten van wat er allemaal gebeurd en alvast azen op een outfit voor het Barts Bikkel Gala op 21 mei in Studio 21 te Hilversum.

Zoals verwacht bracht de rode Bart Foundation wolk ook een kater met zich mee. Tot nu toe uit dit zich vooral in extra vermoeidheid en pijn. Ik ben, hopelijk voor korte tijd, terug naar fysiotherapie om de pijn een beetje te verminderen. Mijn eigen fysiotherapeut is met vakantie en daar kon ik dus niet op korte termijn terecht. Een nieuwe fysiotherapeut voelde ik eigenlijk niet zoveel voor tot mijn oma een therapeut adviseerde waar zij weleens komt en waar ik vroeger als klein meisje ook weleens mee naartoe ben geweest. Nou vooruit… toch maar met deze praktijk gebeld vorige week donderdag en ik kon vandaag (dinsdag) al terecht. Ik verwachtte iets van een massage voor mijn spieren om de pijn wat te laten verminderen, waarna ik weer terug zou gaan naar mijn eigen fysiotherapeut als deze terug is van vakantie. Het tegendeel gebeurde. Ik ben van top tot teen nagekeken en er bleken een heleboel spieren vast te zitten. Ik ben meteen behandelend met warmte pakkings & acupuntuur, gezien door een manueel therapeut, en ingetaped langs mijn nek.

Ik heb volgende week weer een afspraak en mag binnenkort ook nog langs een collega van de nieuwe fysio die Shiatsu therapie doet. In de hoop dat dit alles me een beetje gaat helpen. Ik heb met mijn oren zitten klapperen. Dit was totaal het tegenovergestelde van wat ik verwacht had. Maar ik ben enthousiast en wil het graag doen. Dus voor nu: “Dag oude fysiotherapeut en hallo nieuwe!” Ben benieuwd wat dit gaat opleveren!

Ik wens jullie nog een hele mooie week toe.

Liefs Tineke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *