2019,  Bogota,  Chronisch ziek,  Colombia,  Curaçao

Energy zero but lots of love.

Wat was het een bijzondere 1,5 week… Energy zero maar mijn hart loopt over van liefde. Zoveel lieve reacties, donaties, delers. Geweldig! Inmiddels gaat het bedrag richting de €6750. Én dat in zo’n korte tijd… Ik heb veel mails, messenger, app en Instagram berichten gekregen. Heb zoveel mogelijk geprobeerd te antwoorden en likes of persoonlijke reacties te geven aan alle delers/donateurs. Ondertussen natuurlijk ook updates plaatsen om mensen een beetje op de hoogte te houden van de vooruitgang. Een taak die eigenlijk vanuit je luie stoel kan maar waarbij ik al merk dat het zoveel is dat ik op een gegeven moment niet meer iedereen persoonlijk kon bedanken. Het kost me teveel energie. Ik was zo druk bezig dat ik ineens bedacht dat ik nog niks gegeten had die dag. Ja dan moet je even jezelf wakker schudden en je ritme herpakken.

Het herinnert me aan het feit waarom ik deze therapie eigenlijk wil doen. Soms vergeet ik hoe snel mijn energie op is. Hoe vaak ik mensen helaas ‘Nee’ moet verkopen. Mensen merken op dat ik er moe/slecht uit zie en je merkt wat er zoal langs je heen gaat. De dingen die je mist van het leven.
De lijst van mensen waar ik nog even mee moet bellen/koffie drinken e.d. wordt steeds langer. Het lukt me momenteel bijna niet. Dat vind ik heel erg vervelend. Vrijdag komt er familie van mij 2,5 naar Curaçao. Zo fijn om weer even familie om me heen te hebben. Dat mis ik in dit soort periodes heel erg. Even dat extra thuis gevoel en dat er vanavond iemand anders kookt is toch genieten en voor mij bieden dat soort momenten heel veel rust en liefde natuurlijk. Ik kook andersom ook een keer hoor haha.

Ik hoop heel erg dat deze therapie mijn pijn wat mag verminderen en mijn energie wat mag opkrikken. Dat zou al winst zijn! Dat het allemaal net ietsje lichter wordt. Ietsje makkelijker zou gaan in het dagelijks leven. Een beetje meer leven terug krijgen. Dan zou ik al zo blij zijn! Ik ben al blij als alle boodschappen voor deze week gelukt zijn. Of als ik die ene lunch afspraak kon nakomen. Terwijl de lat voor een gezond persoon waarschijnlijk stukken hoger ligt. Die lat zou ik voor mezelf ook wel weer iets hoger willen zien.

Een vriend van me maakte een verkorte link aan voor de crowdfund: www.donative.nl
Dankjewel lieve Rein. Ik duim dat ie nog een stukje verder door rolt en dat ik misschien in juli of augustus al in Colombia sta!
Nogmaals al mijn dank aan alle donateurs, delers, likers. Geweldig! Please, keep sharing my story… Thank you!

Veel liefs,
Tineke

*PS: Mocht je je ingeschreven hebben voor de mailinglijst hier in de sidebar maar je ontvangt geen mail meer check dan even de spambox. Ik ben aan het uitzoeken hoe het kan dat mijn mailadres bij sommige mensen in de spambox belandt.

*PPS: Mensen die zouden willen bijdragen maar dit alleen in guldens kunnen doen mogen mij een bericht sturen via het contactformulier of social media. 

Eén reactie

  • Wilma

    Lieve Tineke
    Ik hoop echt dat je het gaat reden om het bedrag bij elkaar te krijgen en dat je idd meer energie mag krijgen,we duimen voor je dat het allemaal gaat lukken <3 <3 <3

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *